به گزارش دریاکنار و نقل از روابط عمومی اداره کل صنعت،معدن و تجارت استان بوشهر؛ رضا دریس افزود: بر اساس ابلاغ مصوبه کارگروه گندم،آرد و نان استان در تاریخ 9/7/1403 ؛ کلیه واحدهای نانوایی در سراسر استان ملزم به استفاده از خمیر مایه جهت پخت نان با کیفیت می باشند و در غیر اینصورت برخورد قانونی خواهد شد.
دریس عنوان کرد: استفاده از خمیرمایه در نان باعث می شود تا عمل ورآمدن در نان صورت گیرد. عمل ورآمدن با ایجاد گاز کربنیک توسط مخمر باعث می شود که نان حاصل دارای بافت اسفنجی یکنواخت باشد و به علت حجم گرفتن خوب و توزیع حباب های هوا در آن به راحتی عمل پخت صورت می گیرد و مانع پخت مقطعی و خمیری بودن یا سوختگی سطح نان می گردد.
سرپرست معاونت بازرسی و نظارت اداره کل صمت استان تاکید کرد: گشت های مشترک بازرسی با حضور صمت، مرکز بهداشت، تعزیرات حکومتی و سایر دستگاه های نظارتی در سراسر استان برنامه ریزی شده و در حال اجرا می باشد تا بصورت دقیق از تخلفات ناشی از عدم اجرای قوانین و مقررات جاری در واحدهای صنفی جلوگیری نماید.
نظرات
0