گلچینی از فرهیختگان عرصه اطلاع رسانی بوده که در توسعه آگاهی عمومی ایفای نقش می نمایند
اخبار فوری
آخرین اخبار
رئیس‌کل دادگستری استان بوشهر به مشکلات ۶۰ نفر از مراجعان در دیدار مردمی رسیدگی
رئیس‌کل دادگستری استان بوشهر به درخواست‌ها و مسائل حقوقی و قضایی ۶۰ نفر از شهروندان رسیدگی و دستورات قانونی لازم را صادر کرد.

در ادامه برنامه‌های هفتگی ارتباط مستقیم مسئولان قضایی با مردم، رئیس‌کل دادگستری استان بوشهر در دیدار مردمی این هفته، به درخواست‌ها و مسائل حقوقی و قضایی ۶۰ نفر از شهروندان رسیدگی و دستورات قانونی لازم را صادر کرد.

این دیدار با حضور رئیس کل دادگستری استان بوشهر، دادستان مرکز استان، سرپرست دادگاه‌های تجدیدنظر استان بوشهر، رئیس‌کل دادگاه‌های عمومی و انقلاب شهرستان بوشهر و جمعی از معاونان قضایی برگزار شد و مراجعان به‌صورت چهره‌به‌چهره مسائل و مطالبات خود را مطرح کردند.

در این برنامه، پرونده‌ها و درخواست‌های مراجعان به‌صورت جداگانه بررسی شد و مهدی مهرانگیز، رئیس‌کل دادگستری استان بوشهر، پس از استماع سخنان شهروندان، دستورات مقتضی را برای تسریع در روند رسیدگی و انجام پیگیری‌های قانونی صادر کرد.

رئیس‌کل دادگستری استان بوشهر در حاشیه این دیدار، با تأکید بر ضرورت تکریم ارباب‌رجوع و پاسخگویی شفاف، اظهار کرد: دیدار‌های مردمی، فرصتی ارزشمند برای بررسی مستقیم مطالبات شهروندان و رفع موانع احتمالی در مسیر دادرسی است و این روند می‌تواند نقش مؤثری در افزایش اعتماد عمومی و ارتقای کیفیت خدمات قضایی ایفا کند.

وی با اشاره به رویکرد مردم‌محور دستگاه قضایی افزود: مدیران و مسئولان قضایی موظف‌اند با حضور مستمر در میان مردم، مسائل و مطالبات آنان را از نزدیک بررسی کرده و تا حصول نتیجه نهایی، پیگیری‌های لازم را انجام دهند.

شناسه خبر : 26086
تاریخ : 1405/3/10 16:01:43
لینک خبر :  https://daryaaknar.ir/sl/qY9DJc
نویسنده خبر :
X

🔶 محبوبه سلطانی نژاد 

🔹 خبرنگار #نشریه_دریاکنار

برچسب ها #دادگستری #دیدار مردمی #دریاکنار

نظرات

0
دیدگاه های ارسال شده توسط شما پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهند شد. پیام هایی که غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشند منتشر نخواهد شد.