گلچینی از فرهیختگان عرصه اطلاع رسانی بوده که در توسعه آگاهی عمومی ایفای نقش می نمایند
اخبار فوری
آخرین اخبار
استاندار بوشهر
ملاقات عمومی استاندار بوشهر برگزار شد
ملاقات چهره به چهره دکتر ارسلان زارع استاندار بوشهر با حضور جمعی از شهروندان برگزار شد.

به گزارش دریا کنار و نقل از  روابط عمومی استانداری بوشهر، ملاقات چهره به چهره دکتر ارسلان زارع استاندار بوشهر با حضور جمعی از شهروندان برگزار شد. 

استاندار بوشهر در این نشست اظهار داشت: تکریم و احترام مردم از رویکردهای دولت وفاق ملی است و برگزاری ملاقات عمومی نیز در همین راستاست.

دکتر زارع تصریح کرد: گره‌گشایی از مشکلات مردم و جلب رضایت خاطر شهروندان از اهداف برگزاری ملاقات‌های چهره به چهره است. 

استاندار بوشهر خاطر نشان کرد: طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته، فرمانداران و مدیران دستگاه‌های اجرایی نیز به طور منظم نسبت به برپایی ملاقات عمومی اقدام می‌کنند تا مردم با سهولت و بی واسطه، بتوانند مشکلات خود را مطرح کنند.

در ملاقات چهره به چهره دکتر زارع استاندار بوشهر، مشکلات مردم در بخش‌های درمان، آموزش، تسهیلات بانکی، اشتغال، مسکن، رفع موانع تولید و ...مطرح و تصمیم‌گیری لازم برای پیگیری رفع مشکلات اتخاذ شد.

شناسه خبر : 23577
تاریخ : 1404/8/14 09:20:43
لینک خبر :  https://daryaaknar.ir/sl/7U5O2d
نویسنده خبر :
X


 🔶 آمنه مهدوی مرتضوی 
🔹 روزنامه نگار
🔹کارشناس فناوری اطلاعات
🔹 خبرنگار دریاکنار
🔹مدرس ابتدایی
🔹معلم قرآن‌کریم 
🔹مربی آموزشگاه رانندگی

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
h     88.391
w    737    

88.391

737

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20

20

20

20

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
برچسب ها #استاندار بوشهر #چهره به چهره #دکتر ارسلان زارع #مشکلات مردم #بوشهر #دریاکنار

نظرات

0
دیدگاه های ارسال شده توسط شما پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهند شد. پیام هایی که غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشند منتشر نخواهد شد.