وی در بخشی از این یادداشت مینویسد: ما مردم مقصریم که مطالبهگری را یا از سر بیتفاوتی کنار میگذاریم یا از سر ناامیدی، در شرایطی که فضای مجازی از چاپلوسیها و مجیزگوییهای بیمحتوا تخلیه شود بیشک جسارت پرسشگری مردم افزایش یافته و مسئولان نیز با دقت و مراقبت بیشتری در مسیر خدمت قدم برمیدارند.
او سپس مستقیماً خطاب به رضایی میگوید: جناب آقای رضایی لطفاً شفاف پاسخ دهید: آیا این موضوع که در افکار عمومی استان و حتی در سطح کشور مطرح شده صحت دارد یا خیر؟ اگر صحت ندارد لطفاً رسماً تکذیب بفرمایید اما اگر صحت دارد، لطفاً تاریخ دقیق جذب خود در وزارت امور خارجه و نحوه طی شدن این فرآیند را برای مردم توضیح دهید.
ســوال مهم: جناب رضایی اگر این موضوع از سوی شما تکذیب نشود، این پرسش در ذهن مردم ایران شکل میگیرد که چگونه فردی که به گفته اطرافیانش چهرهای متمایل به انقلابی است و در حالی که نگارنده تنها انقلابی واقعی را مقام معظم رهبری میداند تا پیش از نمایندگی نه بهعنوان کارمند پیمانکار یا حتی نیروی خدماتی جذب وزارت خارجه نشده بود اما بهمحض ورود به مجلس و انتخاب به عنوان نماینده مردم دشتستان، فرایند جذب شما در آن وزارتخانه فراهم شد؟
او در ادامه میافزاید: چه ویژگی برتری در شما وجود داشت که جوانان تحصیلکرده، متعهد، مومن و بیکار استان فاقد آن هستند؟ چگونه شما که نه سابقه مدیریتی نه سابقه اشتغال دولتی و نه حتی سابقه تحصیل در دانشگاه وزارت خارجه را داشتید جذب شدید؟ در حالی که همه میدانند پذیرش در ساختار وزارت خارجه و دانشگاه وابسته به آن، مسیر و فرایند خاص، دقیق و رقابتی دارد.
در پایان، سیاح تاکید میکند: پرسشگری نه بیاحترامی است نه خصومت، مطالبهگری وظیفهی ماست و پاسخگویی، وظیفه مسئولانی است که با رای مردم در جایگاه تصمیمگیری قرار گرفتهاند شفافیت، کمهزینهترین راه جلب اعتماد عمومی است.
نظرات
0