به گزارش دریا کنار و به نقل از روابط عمومی :
حسین اکبری روز دوشنبه در بازدید از محل دفن زبالههای دیر با انتقاد از بیتوجهی به ادامه دفن زبالهها در محلی در مجاورت مناطق مسکونی شهر افزود: برای ساماندهی این محل و پوشش زبالههای رو باز چاره ای اندیشه شود
دادستان شهرستان دیر اظهارکرد: عدم راهاندازی محل جدید دفن زبالهها ، بیتوجهی به دفن بهداشتی زبالهها و همچنین عدم جداسازی زبالههای عفونی و بیمارستانی موجب رها شدن هزاران تن زباله روباز شده و قابل قبول نیست.
او گفت: پیش از این بارها به جداسازی و دفن بهداشتی زبالههای عفونی پزشکی و بیمارستانی هشدار داده شده زیرا زبالههای عفونی و بیمارستانی باید با حفر چالههای عمیق و پوشش با آهک دفن شود.
وی افزود: رهاسازی زبالهها بصورت روباز در این محل و عاری از پوشش خاک همراه با تجمع حیوانات وحشی در محل دفن زبالهها و تردد ضایعات جمعکنها در این محل ، نبود فنس و حصار لازم برای پیشگیری از ورود افراد و حیوانات وحشی ، سایت دفن زبالههای دیر را به محلی نامناسب برای آلودگی تبدیل کرده است.
وی قرار گرفتن شهر در محاصره دود حاصل از آتشسوزیهای ناشی از آزاد شدن گاز متان زبالهها ، سرازیر شدن شیرابه زباله و سایر مشکلات زیست محیطی موجود را تهدیدی جدی برای بهداشت عمومی و سلامت مردم ذکر کرد و تشریح کرد: دادستانی چارهای جز تشکیل پرونده قضایی برای شهرداری و دستگاههای اجرایی که در انجام وظیفه قانونی خود کوتاهی کردهاند، ندارد.
وی گفت: شهرداری مکلف است زبالههای روزانه منتقل شده به این محل را با استفاده از ماشینآلات راهسازی با خاک پوشش داده شود .
ساماندهی و یا تغییر محل سایت زبالهها در منطقه دیر واقع در مجاورت مناطق مسکونی این شهر از ۲۰ سال گذشته بارها در جلسات مدیریت پسماند ، شورای سلامت و امنیت غذایی طرح و مورد بازدید مسئولان محلی ، استانی و ملی قرار گرفته ولی تلاشها برای ساماندهی این محل و راهاندازی محل جدید بینتیجه بوده است.
نظرات
0