به گزارش دریاکنار به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدعباس صالحی با بیان این مطلب افزود: استاد حکیمی در بیش از 60 سال تاثیرگذاری فکری، ادبی و مذهبی که در جامعه ایران داشت، از زوایه های مختلف نیز شخصیت کم نظیری هستند.
صالحی ادامه داد: ایشان در حوزهی ادبیات کودک نقش موثر داشتند، به ویژه حوزهی ادبیات دینی و قبل از انقلاب در ادبیات انقلابی کودک و نوجوان تاثیر بهسزایی داشتند. آثار ایشان در پیام شادی، نسل نو و مکتب اسلام خواندگان بسیار زیادی داشت.
وزیر فرهنگ تصریح کرد: کتابهای ایام قبل از انقلاب وی در شمارگان قابل توجه ارائه میشد و از کتابهای پرفروش برخی از جریانهای پرنفوذ آن زمان پیشی میگرفت.
صالحی با اشاره به اینکه بعد از انقلاب تعلق ایشان به تاریخ و تمدن اسلامی، ایرانی و معارف اهل بیت، بود، افزود: این حوزهها، حوزههای اصلی کار ایشان بود. استاد حکیمی فقط نویسنده خوب نبود، یک انسان خوب بود. روح بلند، فضای پر طروات و شاگرد پروری و انس و ارتباطی که با عاشقان خود بر قرار میکرد، خاطرات پابرجایی را برای افرادی که با ایشان در ارتباط بودند به جای گذاشت.
وزیر فرهنگ افزود: بیش از ۱۰۰ اثری که ایشان تولید کردهاند به عنوان آثار ماندگاری است که از ایشان برای ادبیات و فرهنگ ایران زمین و تاریخ اهل بیت باقی مانده است.
صالحی در پاسخ به این پرسش که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از پیشکسوتان این حوزه چگونه حمایت خواهد کرد، تاکید کرد: بخشی از اقدامات موثری که در وزارت فرهنگ و در دورههای مختلف انجام شده ایجاد فرصت بیشتر برای شناخت شدن این عزیزان است.
وی تصریح کرد: هرچقدر این بزرگان توسط نسل جدید بیشتر شناخته شوند، برقراری ارتباط نسلی بهتری را فراهم میکند. بزرگانی همچون استاد حکیمی باید فرا دید نسل جوان باشند و وزارت فرهنگ در این قسمت خود را مسئول و موظف میداند.
نظرات
0