به گزارش نشریه دریاکنار و نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر، عبدالمجید دراهکی در آئین انعقاد این تفاهم نامه همکاری با تاکید بر اهمیت ارایه آموزشهای مهارتی به دانشجویان افزود: آموزشهای مهارتی در توانمندسازی دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی برای دسترسی به مهارتهای روز نقش مهمی دارند.
وی توانمندسازی دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاهی در راستای برآوردن نیاز استان به منابع انسانی کارآمد و دارای تجارب فنی،مهارتی و حرفه ای را از اهداف این تفاهمنامه دانست و اضافه کرد: نیاز سنجی، تدوین و بازنگری استانداردهای آموزش شغل و توسعه همکاری های علمی، پژوهشی و مهارتی با استفاده از ظرفیت ها و پتانسیل های طرفین در راستای تقویت شایستگی های عمومی، تخصصی و فنی از دیگر اهداف انعقاد این تفاهمنامه است.
دراهکی به آموزش هیبریدی (آموزشهای تلفیقی و فراگیر) اشاره کرد و گفت: بخش مهمی از فعالیتها در آینده باید از رهگذر فعالیتهای دانشبنیان عبور کند تا شاخص مهارت در کنار فعالیتهای علمی و دانشگاهی نهادینه شود. توام کردن ایام تحصیل با مهارت آموزی، منشاء اشتغال زایی برای کشور خواهد بود.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای بوشهر همکاری در تهیه اطلس مشاغل، بازنگری استانداردهای آموزشی، صدور مجوز ایجاد مرکز توسعه شایستگی های دانشجویان، انجام فعالیتهای پژوهشی، تدوین پایان نامه ها و رساله های دانشجویی، فراهم سازی زمینه حضور دانشجویان برای گذراندن واحدهای کارگاهی، آزمایشگاهی و کارورزی و ارائه مشاوره شغلی به دانشجویان را از برنامه های مهم طرفین در اجرای این تفاهم نامه دانست.
رئیس دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر نیز با اشاره به نقش آموزش های فنی و حرفه ای در توسعه اشتغال و کسب و کار در جامعه ، اظهارداشت: هر دانشجو باید یک مهارت بیاموزد و در دانشگاه به دنبال تحول بنیادی نوآورانه هستیم تا در آینده دانش آموزان مهارتی در جامعه پرورش دهیم.
رضا درویشی با تاکید بر لزوم آموزش مهارتی در کنار آموزش های تئوری به دانشجو معلمان، گفت: از آنجا که بعضی از دانشجو معلمان در مدارس روستایی و عشایری مشغول به خدمت می شوند لازم است مهارت هایی در زمینه های مختلف فرا بگیرند.
وی با بیان اینکه برای توانمندسازی مهارتی دانشجویان مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی دانشجویان در دانشگاه فرهنگیان تاسیس می شود و مجوز آن از سوی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای بوشهر صادر شده است، افزود: بهره مندی از ظرفیت، امکانات، تجهیزات و آموزش های مهارتی مطابق با استاندارد فنی وحرفه ای سبب می شود که معلمان در کنار دوران دانشجویی یک مهارت فرا گیرند تا در آینده بتوانند دانشآموزان را به مهارتآموزی و کارآفرینی تشویق و ترغیب کنند.
دریشی تاکید کرد: ظرفیت فنی و حرفهای بسیار غنی است و میتواند در توانمندسازی منابع انسانی و تربیت معلم ماهر و متخصص تاثیر بسزایی داشته باشد.
شایان ذکر است در پایان این نشست مجوز مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی دانشجویان به دانشگاه فرهنگیان بوشهر از سوی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای اعطا شد.
نظرات
0