گلچینی از فرهیختگان عرصه اطلاع رسانی بوده که در توسعه آگاهی عمومی ایفای نقش می نمایند
اخبار فوری
آخرین اخبار
تیم بانوان تیراندازی دشتستان با کسب رتبه چهارم لیگ برتر کشور درخشید و حضور در لیگ برتر فصل آینده را قطعی کرد.
تیم تفنگ بانوان هیئت تیراندازی شهرستان دشتستان در رقابت‌های لیگ برتر کشور با کسب ۲۱ امتیاز مشترک با تیم البرز به جایگاه چهارم دست یافت. این موفقیت نتیجه تلاش جمعی، برنامه‌ریزی منسجم و حمایت نهادهای مختلف اعلام شده است. علاوه بر این، دو ورزشکار تپانچه‌زن این هیئت در ترکیب تیم‌های میزبانی دیگر به مقام‌های اول و دوم دست یافتند.

 

به گزارش دریاکنار و نقل از روابط عمومی هیئت تیراندازی شهرستان دشتستان، عبدالعلی ستوده‌خو، رئیس هیئت تیراندازی دشتستان، در پیامی با قدردانی از عوامل مؤثر در موفقیت تیم این هیئت در رقابت‌های لیگ برتر تیراندازی کشور، اظهار داشت:

حضور موفقیت‌آمیز تیم تفنگ بانوان هیئت تیراندازی شهرستان دشتستان در رقابت‌های لیگ برتر تیراندازی کشور، موجب افتخار جامعه ورزش شهرستان است. کسب ۲۱ امتیاز از مجموع ۳۰ امتیاز به‌صورت مشترک با تیم هیئت استان البرز و قرار گرفتن در جایگاه چهارم لیگ برتر کشور، نتیجه تلاش جمعی، انسجام تیمی و برنامه‌ریزی منسجم این مجموعه است.

وی افزود: تحقق این موفقیت با حمایت *نماینده محترم مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی، شرکت پتروشیمی جم‌پیلن، اداره کل ورزش و جوانان و هیئت تیراندازی استان* امکان‌پذیر شد که از این همراهی مؤثر و مسئولانه قدردانی می‌شود.

ستوده‌خو با اشاره به نقش ورزش بانوان گفت: فراهم شدن زمینه حضور بانوان بومی شهرستان و استان در بالاترین سطح مسابقات تیراندازی کشور، از نکات ارزشمند این دوره از رقابت‌هاست و می‌تواند در رشد و توسعه ورزش بانوان استان بوشهر اثرگذار باشد.

وی همچنین از مربی، سرپرست و ورزشکاران بومی و غیر‌بومی تیم که با تعهد، همدلی و روحیه تیمی، تیم هیئت دشتستان را به نمایندگی از استان بوشهر در این رقابت‌ها همراهی کردند، قدردانی کرد.

رئیس هیئت تیراندازی شهرستان دشتستان در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به جایگاه کسب‌شده، حضور هیئت تیراندازی شهرستان دشتستان در لیگ برتر سال آینده قطعی است و امید می‌رود با تداوم حمایت‌ها، زمینه حضوری منسجم‌تر و قدرتمندتر در دوره آتی رقابت‌ها فراهم شود.

همچنین در این پیام از درخشش دو ورزشکار تپانچه‌زن هیئت تیراندازی دشتستان در ترکیب تیم‌های بانوان و آقایان واره فولاد کاوه جنوب کیش استان هرمزگان که به کسب مقام نخست تیم بانوان و مقام دوم تیم آقایان در رشته تپانچه انجامید، قدردانی شده است.

در پایان تأکید شده است: این موفقیت‌ها بیانگر ظرفیت، توانمندی و استعداد قابل توجه رشته تیراندازی در شهرستان دشتستان است.

شناسه خبر : 24765
تاریخ : 1404/11/13 08:32:36
لینک خبر :  https://daryaaknar.ir/sl/VV0qgR
نویسنده خبر :
X

🔶 محبوبه سلطانی نژاد 

🔹 خبرنگار #نشریه_دریاکنار

اخبار مرتبط

نظرات

0
دیدگاه های ارسال شده توسط شما پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهند شد. پیام هایی که غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشند منتشر نخواهد شد.