گلچینی از فرهیختگان عرصه اطلاع رسانی بوده که در توسعه آگاهی عمومی ایفای نقش می نمایند
اخبار فوری
آخرین اخبار
رئیس کل دادگستری استان بوشهر:
خدمات قضایی در استان با محوریت عدالت و تسریع در رسیدگی به پرونده‌ها پیش می‌رود
رئیس کل دادگستری استان بوشهر در دیدار استاندار بوشهر که به مناسبت هفته قوه قضائیه صورت گرفت به تشریح اقدامات و عملکرد این نهاد در راستای تحقق عدالت و رفع مشکلات مردم پرداخت.

تأکید بر عدالت و قانون‌مداری  

وی با اشاره به سیره شهید بهشتی به عنوان الگویی برای دستگاه قضایی، گفت: شهید بهشتی همواره بر رعایت موازین شرعی و قانونی تأکید داشتند. حتی در مواردی که برخی به دنبال اعمال سلیقه بودند، ایشان با قاطعیت از حقوق مردم دفاع می‌کرد.  

رسیدگی به پرونده‌های معوق و تسریع در دادرسی  

رئیس دادگستری استان بوشهر با اشاره به پیگیری پرونده‌های قدیمی، اظهار داشت: با تلاش همکاران قضایی، پرونده‌های معوق ده‌ساله به حداقل رسیده و اکثر پرونده‌ها در کمتر از یک سال تعیین تکلیف شده‌اند.

وی افزود: با ایجاد شعب تجدیدنظر ویژه برای ماده ۴۷۷، بیش از ۱۲۵۰ پرونده مورد بررسی قرار گرفته که به مردم کمک شده است.

حضور فعال در زندان‌ها و رسیدگی به وضعیت زندانیان  

وی با اشاره به بازدیدهای مستمر از زندان‌های استان گفت: در دو سال و نیم گذشته، نزدیک به ۹۰۰ بازدید از زندان‌ها انجام شده که منجر به حل بسیاری از مشکلات زندانیان و خانواده‌های آن‌ها شده است و این اقدامات باعث جلوگیری از خیلی آسیب های اجتماعی شده است.

رئیس دادگستری بوشهر همچنین از کاهش جمعیت کیفری با استفاده از نهادهای ارفاقی مانند پابند الکترونیکی خبر داد و گفت: هم‌اکنون ۲۰۰ زندانی با پابند الکترونیکی در حال گذراندن دوران محکومیت خود هستند که این امر مانع از فروپاشی زندگی خانوادگی و شغلی آن‌ها شده است.  

همکاری با استاندار در حل مشکلات مردم  

وی با تقدیر از همکاری استاندار بوشهر، تأکید کرد: مطابق تأکید رئیس قوه قضائیه، تمام تلاش ما همکاری با دستگاه‌های اجرایی برای رفع مشکلات مردم است.

استاندار بوشهر با اشاره به توجه به رفع آسیب‌های اجتماعی خانواده‌های زندانیان ، از رییس کل دادگستری استان تشکر کرد و آن را یک ضرورت دانست و گفت: حبس‌زدایی که در دستور کار دستگاه قضایی استان است، کاری ممدوح می باشد و امیدوارم تقویت شود چراکه این مهم نقشی اساسی در کاهش آسیب‌های اجتماعی خانواده‌ها دارد.

ارسلان زارع استاندار بوشهر نیز در این دیدار با گرامیداشت شهدای حادثه 7 تیر سال 1360 به ویژه شهید بهشتی گفت: دکتر بهشتی معمار قوه قضاییه بود و این شهید والامقام نقش مهمی در تدوین و تصویب قانون اساسی جمهوری اسلامی داشت.

وی وفاق، همدلی و همکاری همه قوا را مورد تحسین و اشاره قرار داد و تصریح کرد: در استان بوشهر هم این همدلی، وحدت و همکاری و تعامل مثبت و سازنده بین دستگاه‌ قضا و دولت و نمایندگان مردم به نحو مطلوب وجود دارد که برای مردم عزیز نیز مبرهن است.

استاندار بوشهر، از مدیران و قضات استان بوشهر در مرکز استان و همه ی شهرستان ها به خاطر خدمات و تلاش های آنان قدردانی کرد و تصریح نمود: بدیهی است رسیدگی به موقع بر مبنای قانون و عدالت ، نقش قابل توجهی در تحقق مطالبات و رضایت مندی مردم دارد.

استاندار بوشهر با اشاره به توجه به رفع آسیب‌های اجتماعی خانواده‌های زندانیان ، از رییس کل دادگستری استان تشکر کرد و آن را یک ضرورت دانست و گفت: حبس‌زدایی که در دستور کار دستگاه قضایی استان است، کاری پسندیده است و امیدوارم تقویت شود چراکه این مهم نقشی اساسی در کاهش آسیب‌های اجتماعی خانواده‌ها دارد.

در پایان این دیدار استاندار بوشهر به همراه رییس کل دادگستری استان بوشهر از بخش های مختلف حوزه قضایی شهرستان بوشهر از جمله ساختمان اداره کل دادگستری استان ،دادسرا و دادگاه های بوشهر بازدید و از نزدیک با همکاران قضایی و اداری دیدار کرد.

شناسه خبر : 21347
تاریخ : 1404/4/9 15:47:33
لینک خبر :  https://daryaaknar.ir/sl/Za81wQ
نویسنده خبر :
X

🔶سهیلا سلطانی
🔹 روزنامه نگار | مدرس
🔹 کارشناسی ارشد مدیریت دولتی  دانشگاه هرمزگان
🔹 لیسانس اقتصاد دانشگاه خلیج فارس
🔹 سردبیر  دریاکنار
🔹 کاندیدای ششمین دوره شورای شهر بوشهر
🔹 عضو صندوق هنر وزارت ارشاد
🔹 عضو هیات موسس انجمن خبرنگاران و روزنامه نگاران استان بوشهر

 
 
برچسب ها #دادگستری

نظرات

0
دیدگاه های ارسال شده توسط شما پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهند شد. پیام هایی که غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشند منتشر نخواهد شد.