مدرسی افزود: اکنون ما یک دفتر در شرکت گاز فجر جم ایجاد کرده ایم و همکاران هیات علمی که طرح های پژوهشی مشترک دارند و یا دورههای کوتاه مدت با صنعت برگزار می کنند، می توانند از این دفتر استفاده نمایند.
رییس دانشگاه خلیج فارس خبرداد: اکنون فرصت مناسبی برای تعامل و ارتباط بیشتر با صنعت پیرامون فراهم و فضای همکاری مشترک خوبی ایجاد شده است و به دنبال گسترش آن نیز هستیم بنابراین؛ همکاران هیات علمی که علاقه مند به فرصت مطالعاتی در صنعت هستند میتوانند از این فضا بهره کافی ببرند.
وی یادآور شد: در مقابل شرکت گاز فجر جم نیز در دانشگاه خلیج فارس، دانشکده مهندسی نفت، گاز و پتروشیمی، مرکز پژوهشی نفت و گاز دفتری را برای رصد و پی گیری قراردادها و تفاهم نامه ها ایجاد کرده است و ماهانه قرار است کارشناسان و مدیرانی از آن شرکت در دانشگاه جهت پی گیری زمینه های همکارهای مشترک آموزشی پژوهشی حضور داشته باشند.
مدرسی تاکید کرد: در سالی که مقام معظم رهبری بنام سال تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین نامگذاری کرده است هدف ما تقویت ارتباط بیشتر با صنعت پیرامون برای رایزنی های علمی، پژوهشی و آموزشی است.
رییس دانشگاه خلیج فارس با اشاره به ظرفیت و توان علمی و زیر ساختی این دانشگاه بیان داشت: اکنون 250 عضو هیات علمی در بیشترین حوزه های دانش بشری در این دانشگاه فعالیت دارند و در بیشتر حوزه های مورد علاقه صنعت از قبیل؛ مشاوره های شغلی پرسنل، مدیریت پروژه ها، انجام آزمایش های دقیق صنعتی، محیط زیست، طرح های پژوهشی در حوزه نفت و گاز و پتروشیمی، هوشمند سازی برق و بخشی از تاسیسات پالایشگاه بر اساس قابلیتهای اینترنت اشیا، و مشاوره و طراحی سازه های مختلف ساحلی و غیر ساحلی و همانند این موارد میتوانند به صنعت کمک کنند.
اشتغال 4922 دانشجوی کارشناسی، 2039 مقطع کارشناسی ارشد، 260 دانشجوی دکتری و 600 نفر دانشجوی بین الملل مشغول به تحصیل در دانشگاه خلیج فارس از جمله ظرفیتهایی است که برای تعریف پروژه های صنعتی در قالب پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکتری میتوان از آن برای پاسخ به نیاز و حل مسائل صنعت استفاده کرد.
نظرات
0