
به گزارش دریاکنار و نقل از روابط عمومی دانشگاه ملی مهارت استان بوشهر؛ محمد مظفری، فرماندار شهرستان بوشهر گفت: ارتباط میان دانشگاه و جامعه در تمام ابعاد علمی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی باید تقویت شود.
مظفری با تاکید بر تقویت ارتباط بین مسئولان دانشگاهی و اعضای هیات علمی با مدیران دستگاه های اجرایی بعنوان یک ضرورت افزود: دانشگاه ها باید برابر مسائل پیرامون خود و جامعه حساسیت داشته باشند و برای برقراری تعادل نظام جمهوری اسلامی ایران کمک کنند.
فرماندار بوشهر اظهار داشت: مساله مهارتآموزی یک مساله مهم در کشور است که دغدغه جدی مسئولان بهشمار میرود.
وی افزود: مهارتآموزی در جهت ایجاد اشتغال یک موضوع مهم و کلیدی در سیاستهای توسعه و صنعتی استان است که باید به آن توجه ویژه ای توسط مراکز آموزشی شود.
مظفری با اشاره به وضعیت مطلوب اشتغال دانش آموختگان دانشگاه ملی مهارت ابراز کرد: آمار ورود به بازار کار در فارغ التحصیلان دانشگاه ملی مهارت در مقایسه با دیگر مراکز علمی امیدوارکننده و قابل تحسین است.
دکتر احسان بهمیاری رئیس دانشگاه ملی مهارت واحد استانی بوشهر اظهار کرد: کارآفرینی، مهارت آموزی و ایجاد توانمندی در جوانان از اصلیترین اهداف دانشگاه ملی مهارت است.
وی افزود: دانشگاه ملی مهارت استان بوشهر تلاش میکند از طریق تربیت نیروی ماهر و تکنسین و کارآفرین و نیز تعامل با مراکز صنعتی و بخشهای دولتی و خصوصی، زمینههای لازم برای کسب مهارت، اشتغال و کارآفرینی دانشجویان و فارغ التحصیلان را فراهم کند.
رئیس دانشگاه ملی مهارت واحد استانی بوشهر گفت: میزان اشتغال دانشجویان و دانشآموختگان دانشگاه ملی مهارت در سطح مطلوبی قرار دارد بطوریکه بسیاری از آنها حین تحصیل در زمینه مرتبط با رشته تحصیلی خود شاغل میشوند.
وی با اشاره به اینکه درحال حاضر ۷۰ درصد از دروس به صورت عملی و کارگاهی و ۳۰ درصد در قالب تئوری در دانشگاه ملی مهارت ارائه میشوند، افزود: در حال حاضر 2500 دانشجو در 38 رشته در مقاطع کاردانی و کارشناسی در سه دانشکده ملی مهارت استان مشغول به تحصیل هستند.
بهمیاری به مشکلات خارج از محدوده شهری بودن آموزشکده ملی مهارت پسران بوشهر و خوابگاه دختران آموزشکده ملی مهارت دختران بوشهر اشاره کرد و خواستار مساعدت فرمانداری برای حل این مشکل شد.
وی خاطر نشان کرد: دانشگاه ملی مهارت استان برای آموزش نیروی انسانی صنایع با استفاده از ظرفیت علمی استادان هیأت علمی و مدعو در راستای توانمندسازی نیروی انسانی صنایع و همچنین برگزاری دوره های کوتاه مدت برای صنایع آمادگی دارد.
دکتر نعیمه دهقانی سرپرست آموزشکده ملی مهارت دختران بوشهر گفت: دانشگاه ملی مهارت از دانشگاههای موفق در تربیت نیروی مهارتی است. اگر بتوان جوانان کشور را فنی و مهارتی تربیت کرد و مهارتهای علمی آنها به مهارت عملی تبدیل شود مشکل اشتغال کاهش مییابد، به نوعی هرچه دانشجو مهارتیتر شود ایجاد شغل راحتتر تحقق می یابد.
سرپرست آموزشکده ملی مهارت دختران بوشهر اظهار کرد: تربیت نیروی انسانی کارآفرین و تکنسین های ماهر در راستای شعار سال که بر تولید و سرمایهگذاری تأکید دارد، از برنامه های دانشگاه ملی مهارت استان در سال 1404 می باشد.
دهقانی بروزرسانی تجهیزات آموزشی و کارگاهی و همچنین بهبود کیفیت خدمات رفاهی در حوزه دانشجویی به ویژه در خوابگاهها از ضروریات برای فراهمسازی یک محیط آموزشی مناسب دانست که نیاز است به آن توجه ویژه ای شود.
گفتنی است مظفری، فرماندار شهرستان بوشهر برای رفع مشکلات دانشکده های شهرستان قول مساعد و پیگیری داد.


نظرات
0