در حکم حسین سیمایی، خطاب به یوسف حجت آمده است: نظر به مراتب تعّهد، تخصّص و تجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان «سرپرست دانشگاه تربیت مدرس» منصوب میشوید. از جنابعالی انتظار دارد با توکل به خداوند سبحان سرپرستی آن دانشگاه را بر پایه قوانین، سیاستها و برنامههای مصوب به انجام رسانید. امیدوار است با پیروی از آموزههای اسلامی، مبانی علمی، راهبرد دولت وفاق ملی و با جلب همکاری دانشگاهیان و صاحب نظران، وظایف محوله را به نحو شایسته انجام دهید. توفیق و سربلندی روز افزون جنابعالی را از درگاه خداوند متعال خواستارم.
یوسف حجت دانشآموخته رشته مهندسی مکانیک در مقطع کارشناسی از دانشگاه صنعتی شریف و ارشد و دکترا از کشور ژاپن و عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه تربیت مدرس با مرتبه استادی است. وی همچنین پژوهشگر برتر دانشگاه تربیت مدرس در سال ۱۳۸۵ بوده است و علاوه بر انتشار دهها مقاله علمی و پژوهشی، چندین ثبت اختراع در ایران و ژاپن، استرالیا را در کارنامه خود دارد.
از سوابق اجرایی یوسف حجت میتوان به معاون وزیر صنایع، معاون وزیر تعاون، سرپرستی دانشگاه صنعتی اراک، معاون سازمان محیط زیست کشور، مدیرعامل شرکت قطارهای مسافربری رجا، مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران و رایزن علمی ایران در کره، چین و ژاپن اشاره کرد.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ضمن پذیرش استعفای فرهاد دانشجو رئیس سابق دانشگاه تربیت مدرس، در نامهای جداگانه از خدمات و تلاشهای وی در زمان تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.
پیش از این فرهاد دانشجو رئیس سابق دانشگاه تربیت مدرس نامه استعفای خود را به محمدعلی زلفی گل وزیر علوم و تحقیقات و فناوری دولت سیزدهم تقدیم کرده بود که با استعفای او موافقت نشد.
پس از تغییر وزیر علوم و آمدن حسین سیمایی صراف، رئیس سابق دانشگاه تربیت مدرس دوباره استعفای خود را اعلام کرد که وزیر علوم در دولت چهاردهم با آن موافقت کرد.
نظرات
0