گلچینی از فرهیختگان عرصه اطلاع رسانی بوده که در توسعه آگاهی عمومی ایفای نقش می نمایند
اخبار فوری
آخرین اخبار
وزیر آموزش و پرورش:
مشکلات معلمان و مدارس با سرعت بیشتری پیگیری می شود
وزیر آموزش و پرورش، در نشست صمیمی با اعضای فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اهمیت ارتقای وضعیت معیشت معلمان و توسعه عدالت آموزشی، اظهار کرد: هرچند بسیاری از مسائل آموزشی ریشه‌ای و زمان‌بر است، اما تلاش می‌شود تا مشکلات معلمان و مدارس با سرعت بیشتری پیگیری شود.

به گزارش دریاکنار و نقل ازپایگاه اطلاع‌رسانی دولت، علیرضا کاظمی؛ وزیر آموزش و پرورش، عصر امروز، یکشنبه  ۱۶ آذر ماه در نشست صمیمی با اعضای فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی، با اشاره به تقارن این جلسه با ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن، این رویداد را فرصتی مناسب برای قدردانی از زنان و مادران جامعه دانست.

وی  از نقش مهم بانوان در مجلس شورای اسلامی و حمایت‌های آنان از نظام تعلیم و تربیت کشور قدردانی کرد و افزود: به عنوان یک معلم، از تمام کمک‌های نمایندگان مجلس شورای اسلامی در آموزش و پرورش سپاسگزارم.

وزیر آموزش و پرورش، با تأکید بر اهمیت الگوگیری از حضرت فاطمه زهرا(س)، اظهار کرد: سیره ایشان در امور خانوادگی، تربیتی و اجتماعی بی‌نظیر بود و امیدوارم ما نیز رهرو راه ایشان باشیم و جایگاه واقعی زنان در جامعه را ارتقا دهیم.

وی تأکید کرد: حمایت از بانوان در حوزه‌های مختلف آموزشی و اجتماعی از اولویت‌های این وزارتخانه است.

وزیر آموزش و پرورش، با تأکيد بر اهمیت ارتقای وضعیت معلمان و توسعه عدالت آموزشی، اظهار کرد: هرچند بسیاری از مسائل آموزشی ریشه‌ای و زمان‌بر است، اما تلاش می‌شود تا مشکلات معلمان و مدارس با سرعت بیشتری پیگیری شود.

وی با اشاره به ۳۳ سال تجربه خود در آموزش و پرورش، افزود: آموزش و پرورش با مسائل مزمن و انباشته‌ای مواجه است و برای ساماندهی آن ها نیاز به زمان داریم، چرا که همه مسائل را نمی‌توان یک روزه حل کرد.

وی  به تلاش‌های وزارتخانه برای ارتقای وضعیت معیشت معلمان اشاره کرد و گفت: در هیچ دوره‌ای پاداش فرهنگیان زودتر از ۱۴ ماه پرداخت نشده است و  مطالبات انباشته ای از دوره قبل وجود داشت که اکنون در حال پیگیری است و بسیا ی از آن ها به نتیجه رسیده است.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: اولویت ما اجرای سند تحول بنیادین است و در زمینه آپیشگیری از سیب‌های اجتماعی نیز تاکنون ۳۰ جلسه تخصصی برگزار شده است.

وی درباره عدالت آموزشی، گفت: تا کنون ساخت قریب به ۸هزار فضای آموزشی در دستور کار قرار گرفته و استاندارد سازی کلاس‌های درس با فناوری های روز، مورد تأیید رئیس‌جمهور نیز قرار گرفته است.

کاظمی، خاطرنشان کرد: همواره تلاشمان بر این بوده که آموزش و پرورش از سیاست‌زدگی دور بماند. 

وی تأکید کرد: تمام موارد مطرح شده از سوی نمایندگان بررسی و پیگیری خواهد شد و با وجود محدودیت‌های بودجه‌ای، تلاش می‌کنیم سرعت رسیدگی به مشکلات افزایش یابد.

شناسه خبر : 24190
تاریخ : 1404/9/17 07:59:44
لینک خبر :  https://daryaaknar.ir/sl/ehuO7k
نویسنده خبر :
X

🔶سهیلا سلطانی
🔹 روزنامه نگار | مدرس
🔹 کارشناسی ارشد مدیریت دولتی  دانشگاه هرمزگان
🔹 لیسانس اقتصاد دانشگاه خلیج فارس
🔹 سردبیر  دریاکنار
🔹 کاندیدای ششمین دوره شورای شهر بوشهر
🔹 عضو صندوق هنر وزارت ارشاد
🔹 عضو هیات موسس انجمن خبرنگاران و روزنامه نگاران استان بوشهر

 
 
 
 
برچسب ها #وزیر آموزش و پرورش

نظرات

0
دیدگاه های ارسال شده توسط شما پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهند شد. پیام هایی که غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشند منتشر نخواهد شد.