گلچینی از فرهیختگان عرصه اطلاع رسانی بوده که در توسعه آگاهی عمومی ایفای نقش می نمایند
اخبار فوری
آخرین اخبار
رئیس کل دادگستری استان بوشهر:
اسناد بیش از ۹۹ درصد از اراضی ملی استان صادر شده است.
رئیس کل دادگستری استان بوشهر در حاشیه برگزاری کاروان خدمت اداره کل ثبت اسناد و املاک استان بوشهر در روستای دویره شهرستان بوشهر، گفت: اسناد بیش از ۹۹ درصد از اراضی ملی استان صادر شده است.

کاروان خدمت اداره کل ثبت اسناد و املاک استان بوشهر در روستای دویره شهرستان بوشهر با حضور مهدی مهرانگیز رئیس کل دادگستری استان بوشهر، فرماندار شهرستان بوشهر و مدیرکل ثبت اسناد و املاک و کارکنان اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان بوشهر برگزار شد.

مهرانگیز با بیان اینکه هدف از برپایی کاروان خدمت، شنیدن حرف مردم است، گفت: برقراری کاروان خدمت، فرصت مغتنمی است که بی‌واسطه با دغدغه جامعه هدف آشنا شویم و در جریان امور قرار گیریم که انتقال مستقیم مطالبات و نظرات مردم با حضور مدیران و کارشناسان در بین جامعه هدف امکان پذیر می‌شود. 

رئیس کل دادگستری استان بوشهر رضایتمندی مردم را یکی از اهداف مهم برنامه‌های قوه قضاییه عنوان کرد و افزود: هرچه بتوانیم فاصله بین مسئولان و مردم را کاهش دهیم، به یقین اعتماد مردم به مسئولان بیشتر خواهد شد.

مهرانگیز با اشاره به برگزاری جلسات منظم ملاقات مردمی و رسیدگی به درخواست‌های مردم، گفت: در این دیدار‌ها علاوه بر رسیدگی به درخواست‌های حقوقی و قضایی مراجعین به خواسته‌ها و مطالبات آن‌ها درباره حقوق عامه نیز رسیدگی و پیگیری می‌شود.

وی با اشاره به صدور اسناد برای بیش از ۹۹ درصد از اراضی ملی استان، افزود: با اجرایی شدن طرح کاداستر از ۲.۲ میلیون هکتار اراضی ملی، دولتی، منابع طبیعی و شخصی این استان برای ۱.۹ میلیون هکتار آن سند مالکیت صادر شده است.

مهرانگیز با اشاره به رفع مشکل صدور سند رسمی اراضی ۱۴ شهر و روستای شهرستان عسلویه خاطرنشان کرد: با پیگیری‌های انجام شده مشکل صدور اسناد اراضی در چهار شهر و ۱۰ روستای شهرستان عسلویه برطرف شده که با حضور رییس قوه قضاییه در این شهرستان به مردم تحویل داده شد.

وی حل مشکل ۷۰ ساله صدور سند مالکیت در شهر آبپخش دشتستان که از دستورات رئیس قوه قضاییه بود در شهریورماه امسال را از دیگر موفقیت‌ها برشمرد و تصریح کرد: اسناد املاک اراضی شهر آبپخش صادر و با حضور رئیس قوه قضاییه تحویل مردم آبپخش شد.

شناسه خبر : 19090
تاریخ : 1403/10/23 11:12:32
لینک خبر :  https://daryaaknar.ir/sl/GoNNxO
نویسنده خبر :
X

🔶سهیلا سلطانی
🔹 روزنامه نگار | مدرس
🔹 کارشناسی ارشد مدیریت دولتی  دانشگاه هرمزگان
🔹 لیسانس اقتصاد دانشگاه خلیج فارس
🔹 سردبیر  دریاکنار
🔹 کاندیدای ششمین دوره شورای شهر بوشهر
🔹 عضو صندوق هنر وزارت ارشاد
🔹 عضو هیات موسس انجمن خبرنگاران و روزنامه نگاران استان بوشهر

 
 
برچسب ها #رئیس کل دادگستری #مهرانگیز #ثبت اسناد و املاک

نظرات

0
دیدگاه های ارسال شده توسط شما پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهند شد. پیام هایی که غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشند منتشر نخواهد شد.