گلچینی از فرهیختگان عرصه اطلاع رسانی بوده که در توسعه آگاهی عمومی ایفای نقش می نمایند
اخبار فوری
آخرین اخبار
همزمان با هفته دولت انجام شد؛
افتتاح 18 پروژه ارتباطی در استان بوشهر با اعتبار 248 میلیارد تومان در هفته دولت
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر از افتتاح پروژه های ارتباطی در سطح استان و همزمان با هفته دولت خبرداد.

به گزارش دریاکنار و نقل از روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر، علی سملیان مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره دولتمردان شهید رجایی و شهید باهنر در هفته دولت گفت: در راستای توسعه و پایداری ارتباطات 18 طرح ارتباطی در هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد.
سملیان بیان کرد: 4 طرح با اعتباری بالغ بر 60 میلیارد تومان در روستاهای استان و 14 طرح با اعتباری بالغ بر 188 میلیارد تومان در شهرها و جاده های استان بوشهر بهره برداری خواهد شد.
وی عنوان کرد: 70 میلیارد تومان از 188 میلیارد تومان مربوط به افتتاح پروژه فیبرنوری شهر جم به میزان 31 کیلومتر می باشد.
سملیان اظهار کرد: هم اکنون بیش از 99.7 درصد از 404 روستای بالای ۲۰ خانوار استان، تحت پوشش خدمات ارتباطی (صوت) هستند، که از این تعداد، 98 درصد از روستاهای بالای ۲۰ خانوار به شبکه ملی اطلاعات متصل هستند.
وی در پایان اشاره کرد: در روستاهای در حال توسعه، با ایجاد و توسعه زیرساختهای ارتباطی مورد نیاز و فراهم آوردن امکانات لازم برای آموزش و نحوه استفاده از رسانه های نوین ارتباطی، سطح زندگی مردم ارتقا و منجر به جذب سرمایه، فروش صنایع دستی، کارآفرینی و توسعه و رشد اقتصاد روستا می شود. این امر نیازمند وجود اینترنت با کیفیت در سطح روستاها می باشد.

 
شناسه خبر : 27993
تاریخ : 1405/6/4 07:46:47
لینک خبر :  https://daryaaknar.ir/sl/ZSUHma
نویسنده خبر :
X

🔶 امید حکمت 

🔹 خبرنگار #نشریه_دریاکنار

برچسب ها #مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر #هفته دولت #علی سملیان

اخبار مرتبط

نظرات

0
دیدگاه های ارسال شده توسط شما پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهند شد. پیام هایی که غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشند منتشر نخواهد شد.