گلچینی از فرهیختگان عرصه اطلاع رسانی بوده که در توسعه آگاهی عمومی ایفای نقش می نمایند
اخبار فوری
آخرین اخبار
امام جمعه شهرستان دشتی در حضور وزیر بهداشت خواستار تحقق مطالبات حوزه سلامت شد
در نشست بررسی مطالبات حوزه سلامت شهرستان دشتی با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، حجت‌الاسلام والمسلمین زاهددوست امام جمعه شهرستان دشتی، مهم‌ترین مطالبات حوزه درمان شهرستان را مطرح کرد.

به گزارش دریاکنار و نقل از روابط عمومی نهاد امامت جمعه شهرستان دشتی، امام جمعه شهرستان دشتی با اشاره به اینکه در ادوار گذشته بیمارستان زینبیه خورموج به عنوان بیمارستان معین صنعت نفت معرفی شده است، اظهار داشت: با وجود این مصوبه، تاکنون حمایت‌ها و خدمات مورد انتظار از سوی وزارت نفت محقق نشده و ضروری است وزارت بهداشت این موضوع را به صورت جدی پیگیری و تا حصول نتیجه دنبال کند.

وی همچنین تأمین دستگاه MRI برای بیمارستان زینبیه خورموج را از مطالبات جدی و بحق مردم شهرستان دانست و خواستار تسریع در تأمین این تجهیز مهم درمانی شد.

این نشست با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین زاهددوست امام جمعه شهرستان دشتی، دکتر ارسلان زارع استاندار بوشهر، آقای مقاتلی فرماندار دشتی، دکتر زارعی نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی، دکتر اخلاقی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد و مهم‌ترین مطالبات و اولویت‌های حوزه بهداشت و درمان شهرستان مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

 
شناسه خبر : 27504
تاریخ : 1405/5/15 06:35:26
لینک خبر :  https://daryaaknar.ir/sl/L6vDUa
نویسنده خبر :
X

🔶 محبوبه سلطانی نژاد 

🔹 خبرنگار #نشریه_دریاکنار

برچسب ها #امام جمعه شهرستان دشتی #وزیر بهداشت #حجت‌الاسلام والمسلمین زاهددوست

نظرات

0
دیدگاه های ارسال شده توسط شما پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهند شد. پیام هایی که غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشند منتشر نخواهد شد.