گلچینی از فرهیختگان عرصه اطلاع رسانی بوده که در توسعه آگاهی عمومی ایفای نقش می نمایند
اخبار فوری
آخرین اخبار
اکیپ‌های نظارت بهداشتی و شرعی دامپزشکی ویژه ایام تاسوعا و عاشورا در استان بوشهر تشکیل شد
سرپرست اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی استان بوشهر از تشکیل ۳۲ اکیپ‌ نظارت بهداشتی و شرعی دامپزشکی ویژه ایام تاسوعا و عاشورا خبر داد.

دکتر فرامرز آذرنگ اظهار داشت: دامپزشکی استان با سازماندهی اکیپ‌های ثابت و سیار نظارت بهداشتی وشرعی ویژه ایام محرم (تاسوعا و عاشورا) آمادگی خدمت‌رسانی به هم‌استانی‌های گرامی را دارد.

وی ادامه داد: تیم‌های ویژه بازرسی بهداشتی و شرعی دامپزشکی برای حضور در سراسر استان تشکیل شده و آماده خدمت‌‌رسانی به مردم هستند.

دکتر آذرنگ تصریح کرد: در همین راستا اکیپ‌های ثابت و سیار کنترل و نظارت بهداشتی و شرعی و همچنین کشتارگاه‌های دام در سراسر استان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در روزهای تاسوعا و عاشورا آماده خدمات‌رسانی به عموم مردم خواهند بود.

وی ادامه داد: این تیم‌ها در قالب 11 اکیپ ثابت، 21 اکیپ سیار، 13 دامپزشک، 29بازرس نظارت بهداشتی و 11ناظر شرعی در همه مناطق استان حضور خواهند داشت.

سرپرست اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی استان بوشهر یادآور شد: کشتار و ذبح دام در منازل و معابر عمومی علاوه بر گسترش آلودگی زیست محیطی، موجب انتشار بیماری‌های مشترک از دام به انسان می‌شود.

دکتر آذرنگ تأکید کرد: شهروندان از خرید دام فاقد پیشینه مشخص و از افراد دوره‌گرد و یا دلالان دام جداً خودداری کنند و دام مورد نیاز برای ایام تاسوعا و عاشورای حسینی را از مراکز عرضه دام و تحت نظارت دامپزشکی خریداری کنند.

وی خاطر نشان کرد: با توجه به امکان شیوع بیماری‌های خطرناک و مشترک بین انسان و دام به خصوص بیماری تب کریمه کنگو  از تمام شهروندان و خیرین درخواست داریم تا از کشتار دام در معابر عمومی و خارج از کشتارگاه پرهیز کرده و توصیه‌های دامپزشکی را جدی بگیرند.

 
شناسه خبر : 26543
تاریخ : 1405/4/2 09:21:17
لینک خبر :  https://daryaaknar.ir/sl/ff4pLk
نویسنده خبر :
X

🔶 محبوبه سلطانی نژاد 

🔹 خبرنگار #نشریه_دریاکنار

برچسب ها #دکتر فرامرز آذرنگ #دامپزشکی #سرپرست #نظارت بهداشتی و شرعی

اخبار مرتبط

نظرات

0
دیدگاه های ارسال شده توسط شما پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهند شد. پیام هایی که غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشند منتشر نخواهد شد.