گلچینی از فرهیختگان عرصه اطلاع رسانی بوده که در توسعه آگاهی عمومی ایفای نقش می نمایند
اخبار فوری
آخرین اخبار
دکتر پزشکیان در گفتگوی تلفنی با رهبر ملی ترکمنستان:
ایران از گسترش همکاری کشورهای حاشیه دریای خزر برای تأمین منافع متقابل حمایت می‌کند
رئیس جمهور با اشاره به همکاری‌های ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی و با بیان اینکه ما دو همسایه و دو برادر هستیم که می‌توانیم در بسیاری از زمینه‌ها از جمله سواپ گاز، حمل و نقل و تبادل برق همکاری کنیم، گفت: برگزاری مستمر کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و ترکمنستان می‌تواند به توسعه همکاری‌ها کمک زیادی کند.

دکتر مسعود پزشکیان در گفتگوی تلفنی با رهبر ملی ترکمنستان، ضمن تقدیر از ابتکار این کشور در پیشنهاد نامگذاری سال 2025 به نام «صلح و اعتماد» و ابراز امیدواری برای اینکه در منطقه و در کل دنیا صلح و دوستی و آرامش برقرار شود، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران خواهان برقراری صلح و دوستی در منطقه و تمامی نقاط جهان است و از همکاری با ترکمنستان و سایر کشورها در این زمینه استقبال می‌کند.

رئیس جمهور با تشکر از دعوت رهبر ملی ترکمنستان برای شرکت در همایش صلح و اعتماد در این کشور، تصریح کرد: ایران و ترکمنستان دارای پیشینه فرهنگی مشترک و دیرینه‌ای هستند و ایران خواهان توسعه همکاری‌های فرهنگی میان دو کشور است.

رئیس جمهور به اهمیت همکاری کشورهای حاشیه دریای خزر اشاره و تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران از گسترش همکاری کشورهای حاشیه دریای خزر برای تأمین منافع متقابل و حفظ محیط زیست منطقه حمایت می‌کند.

قربانقلی بردی محمداف نیز در این مکالمه تلفنی ضمن تبریک سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و آرزوی موفقیت برای دولت و ملت ایران، با دعوت از دکتر پزشکیان برای شرکت در همایش «صلح و اعتماد» که در ترکمنستان برگزار خواهد شد، خواستار همکاری دو کشور برای گسترش و تعمیق صلح و دوستی در منطقه و جهان شد.

رهبر ملی ترکمنستان همچنین خواستار توسعه همکاری‌های دوجانبه در زمینه‌های حمل و نقل، انرژی و سواپ گاز شد و خاطرنشان کرد: تشکیل منظم و مستمر کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور، نقش موثری در تقویت همکاری‌های اقتصادی فیمابین خواهد داشت؛ ترکمنستان خواهان توسعه همکاری‌های اقتصادی میان دو کشور است.

بردی محمداف با اشاره به سابقه مشترک فرهنگی دو کشور، خواهان همکاری‌های گسترده‌تر فرهنگی و هنری میان دو ملت ایران و ترکمنستان شد.

شناسه خبر : 19425
تاریخ : 1403/11/23 08:01:46
لینک خبر :  https://daryaaknar.ir/sl/CBcl2e
نویسنده خبر :
X

🔶فریده ترنج مهرگان

🔹مدیر روابط عمومی و امور بین الملل

🔹کاردانی روابط عمومی 

🔹کارشناسی گرافیک

🔹عضو انجمن خبرنگاران و روزنامه نگاران

برچسب ها #ترکمنستان #ایران #رئیس جمهور #اقتصادی #برق #حمل و نقل #نشریه دریاکنار

نظرات

0
دیدگاه های ارسال شده توسط شما پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهند شد. پیام هایی که غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشند منتشر نخواهد شد.