
مدیر کل کمیته امداد استان بوشهر در این دیدار گفت: ما در سال گذشته توانسته ایم با هم افزایی بسیج سازندگی برنامه هایی خوبی از جمله توزیع ۶۰۰ دستگاه کولر در سطح استان انجام دهیم.
روشن در ادامه افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون نیز تعداد 551 دستگاه کولر در شهرستانهای جنوبی توزیع شده است.
مدیر کل کمیته امداد استان بوشهر ضمن تاکید بر همکاری های صورت گرفته میان کمیته امداد و سپاه اظهار کرد: از ابتدای سال جاری طبق تفاهم نامه های موجود گلنک زنی تعداد ۱۰۰ واحد مسکونی شروع شده که مقرر شده تا پایان سال ۱۴۰۴ تکمیل و تحویل مددجویان معزز شود.
روشن خاطر نشان کرد: طبق مصوبه ای که در سال ۱۳۹۹ میان کمیته امداد و مجموعه بسیج صورت گرفته، مقرر شده ۱۰ هزار حامی بسیجی در حمایت از ایتام و محسنین تحت پوشش کمیته امداد داشته باشیم که امیدواریم در راستای همان مصوبه این امر محقق شود.
وی در ادامه افزود: امسال جذب ۱۲ هزار حامی برای حددو 7 هزار یتیم و محسنین برای استان تکلیف شده که قصد داریم با همکاری حوزه بسیج به این مهم دست پیدا کنیم.
مدیر کل کمیته امداد استان بوشهر یاد آور شد: یکی دیگر از برنامه های کمیته امداد توزیع جهیزیه است که در حال حاضر هیچ پشت نوبت برای دریافت جهیزیه نداریم و در این زمینه هر زوجی که اقدام به امر مقدس ازدواج نماید در کمترین زمان جهیزیه دریافت خواهد کرد.
در ادامه سرتیپ دوم پاسدار حمید خرمدل ضمن تشکر و قدردانی از زحمات و تلاش های بی وفقه مجموعه امدادگران کمیته امداد اظهار داشت: کمیته امداد از سپاه جدا نیست و با در اختیار گذاشتن همه امکانات و تجهیزات مجموعه بسیج و سپاه، کما فی سابق در راستای کمک به محرومین دریغ نخواهیم کرد.
وی در ادامه افزود: مردم سرمایه اصلی این نظام و انقلاب هستند و ما در یاری رساندن به نیازمندان در کنار کمیته امداد خواهیم بود.
سرتیپ دوم پاسدار خرمدل عنوان کرد: از ماموریت های مهم سپاه در راستان منویات رهبر انقلاب پیگیری مسئله ازدواج و فرزند آوری جهت کمک به رشد جمعیت جوان کشور است که تلاش می کنیم در آینده نزدیک شاهد روند رو به رشد آن باشیم.
نظرات
0