گلچینی از فرهیختگان عرصه اطلاع رسانی بوده که در توسعه آگاهی عمومی ایفای نقش می نمایند
اخبار فوری
آخرین اخبار
جلسه بخشدار مرکزی بوشهر با مهندس مرشدی رئیس آبفای شهرستان بوشهر
در خصوص پیگیری مسائل و مشکلات آب و فاضلاب بخش مرکزی شهرستان بوشهر جلسه ای برگزار گردید.

به گزارش دریاکنار و نقل از روابط عمومی بخشداری مرکزی، یزدان پناه، بخشدار مرکزی بر لزوم ارتقای خدمات‌رسانی به مردم، تسریع در اجرای پروژه‌های عمرانی و بهبود شاخص‌های آبرسانی در مناطق شهری و روستایی تأکید کرد.

شهرستان بوشهر به‌عنوان مرکز استان، به دلیل جمعیت بالا و موقعیت جغرافیایی ویژه، نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و مدیریت کارآمد در حوزه تأمین و توزیع آب است و انتظار می‌رود با بهره‌گیری از ظرفیت ها و بسیج تمامی امکانات ،و مدیریت صحیح، نسبت به تامین و توزیع عادلانه منابع آب در شهرستان اقدام نمود.

وی با بیان اینکه بیشترین مطالبه مردمی در مناطق روستایی ،شیف ،دهستان انگالی،هلیله و بندرگاه و دیگر مناطق شهری شهرستان عالیشهر نیز رفع مشکلات آب شرب و مصرفی و دفع فاضلاب می باشد، نسبت به اقدام زودهنگام و فوری در رفع این چالش تاکید نمودند.

 

 

شناسه خبر : 23625
تاریخ : 1404/8/17 06:45:06
لینک خبر :  https://daryaaknar.ir/sl/5fDZ40
نویسنده خبر :
X

🔶سهیلا سلطانی
🔹 روزنامه نگار | مدرس
🔹 کارشناسی ارشد مدیریت دولتی  دانشگاه هرمزگان
🔹 لیسانس اقتصاد دانشگاه خلیج فارس
🔹 سردبیر  دریاکنار
🔹 کاندیدای ششمین دوره شورای شهر بوشهر
🔹 عضو صندوق هنر وزارت ارشاد
🔹 عضو هیات موسس انجمن خبرنگاران و روزنامه نگاران استان بوشهر

 
 
 
 
برچسب ها #بخشداری #یزدان پناه #آبفا

نظرات

0
دیدگاه های ارسال شده توسط شما پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهند شد. پیام هایی که غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشند منتشر نخواهد شد.