گلچینی از فرهیختگان عرصه اطلاع رسانی بوده که در توسعه آگاهی عمومی ایفای نقش می نمایند
اخبار فوری
آخرین اخبار
پایان مچ گیری از خبرنگاران؛
حضرتی: مدیران پرونده‌ساز در این دولت جایی ندارند
نشست شورای اطلاع‌رسانی استان بوشهر در دولت چهاردهم روز پنجشنبه با حضور الیاس حضرتی، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت، احسان جهانیان، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر، محمد گلزاری، دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت، و جمعی از اصحاب رسانه برگزار شد.

الیاس حضرتی در این نشست، با اشاره به جایگاه مهم رسانه در جامعه، گفت: «رسانه در همه جای دنیا با میدان مین سر و کار دارد و هر لحظه ممکن است با سلیقه‌های متفاوت و بدسلیقگی‌ها مواجه شود. رسانه محور موضوعات جامعه است و وظیفه آن کشف و نشر حقیقت است. البته حقیقت اغلب تلخ است، اما رسانه‌ها باید با رعایت انصاف و افزایش تأثیرگذاری خود، به رسالتشان ادامه دهند.»

وی با بیان اینکه سوءتفاهم‌ها درباره رسانه همچنان ادامه دارد، تأکید کرد: «در گذشته سلیقه‌ای عمل کرده‌ایم و همین موضوع باعث شده رسانه‌های داخلی از مرجعیت خارج شوند و مردم برای دریافت اطلاعات به رسانه‌های خارجی رجوع کنند.»

تأکید بر وفاق ملی و بهره‌گیری از همه ظرفیت‌ها

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت در ادامه، با اشاره به لزوم همبستگی در کشور، تصریح کرد: «شعار وفاق ملی باید با تمام توان اجرایی شود تا مجموعه ظرفیت‌های کشور و فرزندان این سرزمین تصویری از همبستگی را به نمایش بگذارند.»

وی همچنین با اشاره به تأکید رئیس‌جمهور، دکتر پزشکیان، افزود: «جناب رئیس‌جمهور بارها گفته‌اند که برای دعوا نیامده‌اند، بلکه هدفشان استفاده از تمامی ظرفیت‌ها برای باز کردن گره‌های ملت است.»

الیاس حضرتی همچنین به جایگاه زنان در جامعه اشاره کرد و گفت: «بخش عمده وفاق ملی را بانوان تشکیل می‌دهند و امیدواریم که در بوشهر نیز شاهد استفاده از بانوان توانمند در عرصه‌های مختلف باشیم.»

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت با تأکید بر ضرورت پاسخگویی مسئولان، گفت: «پاسخگویی مسئولین را در اولویت قرار داده‌ایم. این خبرنگاران هستند که مشکلات مردم را به گوش مسئولین می‌رسانند و در واقع صدای بی‌صدایان هستند. تلاش می‌کنیم فضای کاری برای خبرنگاران را تسهیل کنیم.»

وی همچنین با اشاره به موضوع پرونده‌سازی برای خبرنگاران، اظهار داشت: «در دولت آقای پزشکیان، سیاست بر مبنای مهر، احترام و شنیدن صدای مردم است. مدیرانی که به دنبال پرونده‌سازی و مچ‌گیری هستند، در این دولت جایگاهی نخواهند داشت.»

حضرتی با اشاره به سفر رئیس‌جمهور به استان بوشهر، گفت: «این سفر در سه بخش تعریف می‌شود:

1. قبل از سفر که ما در اینجا هستیم و از رسانه‌ها انتظار داریم مطالبات مردم را در چارچوب مشخص به گوش ما برسانند.

2. حین سفر که اطلاعات و داده‌ها به‌صورت شفاف و دقیق به مردم اطلاع‌رسانی شود.

3. پس از سفر که رسانه‌ها می‌توانند در اطلاع‌رسانی درباره تحقق وعده‌ها و پیگیری دغدغه‌های مردم به دولت کمک کنند. در این مسیر، رسانه‌های بخش خصوصی ارتباط بهتری با مردم خواهند داشت.»

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت تأکید کرد: «در سفرهای استانی، یکی از مسائل اصلی، بحث توسعه است که باید به یک گفتمان عمومی تبدیل شود. در این مسیر، رسانه‌ها در خط مقدم تحولات قرار دارند و می‌توانند نقش مؤثری در شکل‌گیری گفتمان توسعه پایدار ایفا کنند.»

حضرتی همچنین به موضوع شکایت دستگاه‌های اجرایی از رسانه‌ها اشاره کرد و گفت: «یکی از مشکلاتی که کمتر مورد توجه قرار گرفته، شکایت نهادهای اجرایی از رسانه‌ها بوده است. ما در حال پیگیری این موضوع هستیم و تلاش می‌کنیم تا چنین شکایاتی صورت نگیرد.»

در پایان این نشست، اصحاب رسانه نیز نظرات، دیدگاه‌ها و مطالبات استانی خود را مطرح کردند و به بررسی چالش‌های موجود در حوزه اطلاع‌رسانی و ارتباط دولت با رسانه‌ها پرداختند.

شناسه خبر : 19344
تاریخ : 1403/11/18 17:52:23
لینک خبر :  https://daryaaknar.ir/sl/MCzNsv
نویسنده خبر :
X

🔶سهیلا سلطانی
🔹 روزنامه نگار | مدرس
🔹 کارشناسی ارشد مدیریت دولتی  دانشگاه هرمزگان
🔹 لیسانس اقتصاد دانشگاه خلیج فارس
🔹 سردبیر  دریاکنار
🔹 کاندیدای ششمین دوره شورای شهر بوشهر
🔹 عضو صندوق هنر وزارت ارشاد
🔹 عضو هیات موسس انجمن خبرنگاران و روزنامه نگاران استان بوشهر

 
 
برچسب ها #الیاس حضرتی #شورای اطلاع رسانی دولت #پزشکیان

نظرات

2
دیدگاه های ارسال شده توسط شما پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهند شد. پیام هایی که غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشند منتشر نخواهد شد.
  • فرزاد شاکرمی
    3 روز قبل

    دریا کنار نشریه ای پیشرو و فعال در حوزه رسانه ای در کشور.باآرزوی موفقیت و سربلندی برای شما خوبان

  • فرزاد شاکرمی
    3 روز قبل

    دریا کنار نشریه ای پیشرو و فعال در حوزه رسانه ای در کشور.باآرزوی موفقیت و سربلندی برای شما خوبان