گلچینی از فرهیختگان عرصه اطلاع رسانی بوده که در توسعه آگاهی عمومی ایفای نقش می نمایند
اخبار فوری
آخرین اخبار
دیدار رؤسای سازمان‌های محیط زیست ایران و امارات
در حاشیه اجلاس تغییر اقلیم سازمان ملل (COP۳۰) در شهر بلم، شینا انصاری، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، با آمنه ضحاک الشامسی، وزیر محیط زیست و تغییر اقلیم امارات متحده عربی، دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش دریاکنار و نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، در این دیدار، انصاری با اشاره به اثرات گسترده تغییر اقلیم بر منطقه غرب آسیا و پیامدهای جدی آن بر محیط زیست، تنوع زیستی و مناطق شهری، بر ضرورت گسترش همکاری‌های مشترک ایران و امارات برای افزایش سازگاری و تاب‌آوری در برابر این پدیده جهانی تأکید کرد.

وی ضمن یادآوری دیدار سال گذشته با وزیر محیط زیست امارات و عدم امکان سفر وی به ایران به دلیل شرایط خاص ناشی از تجاوز رژیم صهیونیستی، بر اجرای توافقات پیشین میان دو کشور در حوزه‌های مرتبط با محیط زیست و تغییر اقلیم تأکید کرد.

در ادامه، آمنه ضحاک الشامسی با قدردانی از دعوت مجدد رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ایران، بر اهمیت ارتقای سطح همکاری‌های دوجانبه تأکید کرد و گفت: با توجه به توافقات انجام‌شده در جریان سفر سال گذشته، ضروری است این تفاهم‌ها هر چه سریع‌تر وارد مرحله اجرایی شوند تا فعالیت‌های مشترک دو کشور در محورهای زیست‌محیطی، به‌ویژه در زمینه مقابله با تغییرات اقلیمی و کنترل توفان‌های گرد و غبار، با سرعت بیشتری عملیاتی شود.

شناسه خبر : 23628
تاریخ : 1404/8/17 08:37:24
لینک خبر :  https://daryaaknar.ir/sl/lgcBTG
نویسنده خبر :
X

🔶سهیلا سلطانی
🔹 روزنامه نگار | مدرس
🔹 کارشناسی ارشد مدیریت دولتی  دانشگاه هرمزگان
🔹 لیسانس اقتصاد دانشگاه خلیج فارس
🔹 سردبیر  دریاکنار
🔹 کاندیدای ششمین دوره شورای شهر بوشهر
🔹 عضو صندوق هنر وزارت ارشاد
🔹 عضو هیات موسس انجمن خبرنگاران و روزنامه نگاران استان بوشهر

 
 
 
 
برچسب ها #ر رؤسای سازمان‌های محیط زیست #ایران و امارات

اخبار مرتبط

نظرات

0
دیدگاه های ارسال شده توسط شما پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهند شد. پیام هایی که غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشند منتشر نخواهد شد.