گلچینی از فرهیختگان عرصه اطلاع رسانی بوده که در توسعه آگاهی عمومی ایفای نقش می نمایند
اخبار فوری
آخرین اخبار
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر اظهار داشت: خانواده بزرگ و جهادگر کشاورزی برای برقراری امنیت غذایی در جنگ ۱۲ روزه ی اسرائیل علیه ایران سنگ تمام گذاشتند.
به گزارش دریاکنار و نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان بوشهر، مرتضی بحرانی با تسلیت ايام سوگواری اباعبدالله الحسین و یادو خاطره ی همه ی شهیدان به خصوص شهدای حمله اخیر گفت: ملت بزرگ ایران همواره نشان داده است که برای حفاظت از مرزهای کشور از هيچ کوششی فروگذار نکرده است.

وی با بیان اینکه در مدت جنگ ۱۲روزه به طور شبانه روز در حال رصد بازار بودیم افزود: در انبارهای استراتژیک استان کالاهای اساسی به وفور ذخیره سازی شده بود‌.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی بوشهر با اشاره به اینکه همه پای کار بودند اضافه کرد: در این مدت برنج از انبارهای ما به سداسر کشور بارگیری و فرستاده می شد.
بحرانی ضمن تشکر از همه ی عوامل موثر در این موفقیت تصریح کرد: فعالان عرصه تامین امنیت مواد غذایی، حمل و نقل و توزیع و عرضه عملکرد بسیار خوبی داشتند.
وی خاطرنشان کرد: امنیت غذایی و سفره ی مردم حربه ای بود که دشمنان می‌خواستند از طریق آن به کشور لطمه بزنند که بحمدالله با تلاش و همراهی بهره‌برداران و فعالان بخش کشاورزی نقشه شان شکست خورد. 
به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان بوشهر جلسه شورای هماهنگی سازمان جهادکشاورزی استان بوشهر و ادارات تابعه با حضور دکتر زارع استاندار بوشهر و بهره‌برداران کشاورزی به همراه تقدیر از کشاورزان، تولیدکنندگان و توزیع کنندگان کالاهای اساسی برای برقراری امنیت غذایی در جنگ ۱۲ روزه اسرائیل علیه ایران در محل این سازمان برگزار شد.

 
شناسه خبر : 21364
تاریخ : 1404/4/11 06:11:35
لینک خبر :  https://daryaaknar.ir/sl/fHqpDG
نویسنده خبر :
X

🔶سهیلا سلطانی
🔹 روزنامه نگار | مدرس
🔹 کارشناسی ارشد مدیریت دولتی  دانشگاه هرمزگان
🔹 لیسانس اقتصاد دانشگاه خلیج فارس
🔹 سردبیر  دریاکنار
🔹 کاندیدای ششمین دوره شورای شهر بوشهر
🔹 عضو صندوق هنر وزارت ارشاد
🔹 عضو هیات موسس انجمن خبرنگاران و روزنامه نگاران استان بوشهر

 
 
برچسب ها #سازمان جهادکشاورزی #جهادگر #مرتضی بحرانی

نظرات

0
دیدگاه های ارسال شده توسط شما پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهند شد. پیام هایی که غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشند منتشر نخواهد شد.