گلچینی از فرهیختگان عرصه اطلاع رسانی بوده که در توسعه آگاهی عمومی ایفای نقش می نمایند
اخبار فوری
آخرین اخبار
ظرف‌های شیشه‌ای بهترین ظروف برای نگهداری آب‌لیمو می‌باشند
کارشناس کنترل مواد غذایی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: ظرف‌های شیشه‌ای بهترین ظروف برای نگهداری آب‌لیمو می‌باشند.

نوشین حسن‌زاده در گفت‌وگو با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دشتستان افزود: بسیاری از ما در فصل لیمو، آب‌لیموی طبیعی تهیه می‌کنیم تا بتوانیم به مدت طولانی از آن استفاده نماییم، اما اگر آب‌لیمو به‌درستی نگهداری نشود، تغییر رنگ و مزه می‌دهد و کپک می‌زند.
حسن‌زاده بیان کرد: انتخاب نوع مـاده بسته‌بندی یکـی از شاخص‌های مهـم در ماندگاری آبمیوه‌ها نظیـر آب‌لیمو اسـت و به دلیل اسیدی بودن آب‌لیمو باید از نگهداری آن‌ها در ظرف‌های پلاستیکی و فلزی خودداری کرد تا ترکیب‌های فلز و پلاستیک وارد آب‌لیمو نشوند.
وی تصریح کرد: مناسب‌ترین ظروف برای نگهداری آب‌لیمو، ظروف شیشه‌ای هستند زیرا آب‌لیمو با این ظروف، واکنشی نشان نمی‌دهد، پس بهتر است پس از خرید لیموهای درشت و سالم و آبگیری آن‌ها، آب‌لیموی تازه را درون ظروف شیشه‌ای درب دار حتی‌الامکان تیره بریزید.
حسن‌زاده تأکید کرد: قبل از ریختن آب‌لیمو در این ظروف ابتدا شیشه را داخل آب جوش قرار دهید تا آنزیم و باکتری‌های موجود در آن، از بین برود، زیرا با انجام این کار، قارچ‌ها امکان رشد را از دست می‌دهند و در نتیجه احتمال کپک زدن این مواد هم کاهش چشم‌گیری می‌یابد.
کارشناس کنترل مواد غذایی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: برای اینکه آب‌لیموی شما کپک نزند حتماً باید درب ظرف را بگذارید تا هوا به داخل آن راه پیدا نکند و همچنین آب‌لیمو را باید تا نزدیکی لبه ظرف پر کنید و مقدار خیلی کم لبه شیشه را خالی بگذارید و سپس درپوشی روی آن قرار دهید تا با ایجاد خلأ، اکسیژن به داخل محصول راه نیابد و جایی برای رشد کپک‌ها وجود نداشته باشد.
وی توصیه کرد: برای نگهداری آب‌لیمو از ظروف پلاستیکی یا بطری‌های آب‌معدنی استفاده نکنید؛ زیرا مواد اسیدی موجود در آب‌لیمو می‌تواند با دیواره ظروف پلاستیکی فعل‌وانفعالات نامطلوبی ایجاد کند و سمی و سرطان‌زا شود.
حسن‌زاده همچنین بیان کرد: بهترین دما برای نگهداری آب‌لیمو، دمای یخچال است و آب‌لیموهای اکسیده شده هیچ‌گونه ارزش غذایی ندارند و از نظر ظاهری نیز رنگ این آب‌لیموها تغییر می‌کند و تغییر شکل در پی خواهد داشت.
کارشناس کنترل مواد غذایی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از خانواده‌ها خواست: در هنگام خرید آب‌لیموهای صنعتی به پروانه ساخت توجه کنند و از مصرف آب‌لیموهای با مارک‌های غیر معتبر اجتناب نمایند.        

شناسه خبر : 3217
تاریخ : 1401/6/15 10:33:32
لینک خبر :  https://daryaaknar.ir/sl/FJgGvY
نویسنده خبر :
X

🔶سهیلا سلطانی
🔹 روزنامه نگار | مدرس
🔹 کارشناسی ارشد مدیریت دولتی  دانشگاه هرمزگان
🔹 لیسانس اقتصاد دانشگاه خلیج فارس
🔹 سردبیر  دریاکنار
🔹 کاندیدای ششمین دوره شورای شهر بوشهر
🔹 عضو صندوق هنر وزارت ارشاد
🔹 عضو هیات موسس انجمن خبرنگاران و روزنامه نگاران استان بوشهر

 
 
برچسب ها #نگهداری آبلیمو #فرهنگ سلامت #نوشین حسن‌زاده #شبکه بهداشت درمان #شهرستان دشتستان

اخبار مرتبط

نظرات

0
دیدگاه های ارسال شده توسط شما پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهند شد. پیام هایی که غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشند منتشر نخواهد شد.