آخرین اخبار
فرمانده یگان حفاظت منابع آبزیان استان بوشهر از توقیف یک فروند لنج صیادی متخلف ترالر خبر داد

سرهنگ دوم محسن منفردیان با اشاره به خواسته بر حق جامعه صیادان قانونمند و مسئولین استانی و محلی مبنی بر برخورد قاطع با صید ممنوعه و مخرب ترال اظهار داشت: یگان حفاظت منابع آبزیان استان با بهرهگیری از منابع و بهکارگیری حداکثری نیروی انسانی و تجهیزات در دسترس، در راستای اجرای طرح کنترل و بازرسی لنجهای صیادی در مبادی ورودی و خروجی صیادی (اسکلهها)، در تاریخ هفتم اردیبهشت ۱۴۰۵ در اسکله صیادی جفره، بهمحض ورود یک فروند لنج صیادی، با رعایت کلیه موازین شرعی و قانونی، مورد بازدید نظارتی قرار داد.
به گزارش دریاکنار و نقل از روابط عمومی اداره کل شیلات استان بوشهر، منفردیان افزود: در جریان بازدید از شناور، مقدار ۳۰۰۰ کیلوگرم محصولات صید شده کشف شد که پس از کارشناسی صید توسط کارشناس مربوطه مشخص گردید صید این شناور با روش ممنوعه ترال انجام شده است.
سرهنگ منفردیان تصریح کرد: برای شناور متخلف، پرونده تخلفات صیادی تشکیل و جهت رسیدگی، به مراجع قضایی و کمیسیون تخلفات صیادی ارجاع شد.
شناسه خبر : 25330
تاریخ : 1405/2/8 07:44:16
لینک خبر : https://daryaaknar.ir/sl/wbTh8n
برچسب ها
#شیلات



نظرات
0