گلچینی از فرهیختگان عرصه اطلاع رسانی بوده که در توسعه آگاهی عمومی ایفای نقش می نمایند
اخبار فوری
آخرین اخبار
مدیرکل دفتر بانوان استانداری بوشهر بر واگذاری زمین برای راه‌اندازی بازارچه‌های ویژه زنان سرپرست خانوار و مشاغل خانگی در استان بوشهر تاکید کرد. 
  طیبه پوربهی مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری بوشهر روز پنجشنبه در دیدار با جمعی از بانوان کارآفرین شهرستان دیلم اظهار داشت: حمایت از بانوان کارآفرین و توانمندسازی این قشر در دستور کار قرار دارد. 

وی با اشاره به سفر وزیر راه و دیدار با بانوان استان افزود: در سفر هفته گذشته وزیر راه و شهرسازی، تعدادی فرهیختگان از جمله کارآفرینان، ورزشکاران، رانندگان ماشین‌های سنگین جاده، اساتید دانشگاه و جمعی از دیگر بانوان در جلسه مشارکت داشتند.

پوربهی گفت: تهیه مسکن و واگذاری زمین برای کارمندان بانوی فاقد مسکن در راستای قانون ساماندهی زمین و مسکن در شهرهای جدید و شهر بوشهر از درخواست‌های بانوان از وزیر راه بود.

مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری بوشهر یادآور شد: بخش اعظمی از زمین‌های بوشهر متعلق به پایگاه دریایی و هوایی است که در صورت آزاد سازی این اراضی، مشکل عمده تامین مسکن و واگذاری زمین به کارکنان و جوانان شهر بوشهر حل می شود.  

پوربهی ادامه داد: باتوجه به قانون فعلی فقط به دختران بالای ۴۰ سال و خودسرپرست زمین و مسکن دولتی تعلق می گیرد و همچنین به پسران مجرد نیز هیچگونه امتیاز واگذاری زمین و مسکن دولتی تعلق نمی گیرد که این موضوع باتوجه به قانون خانواده و جمعیت و تشویق جوانان به ازدواج و جوانی جمعیت  انتظار داریم این مهم اصلاح و مورد بازنگری قرار گیرد.

وی اضافه کرد: واگذاری زمین دولتی برای استقرار بازارچه‌های موقت و دائمی ویژه راه‌اندازی کسب و کار در مناطق حاشیه ای برای زنان سرپرست خانوار و دارای مشاغل خانگی ضروری است که امیدوارم ساز و کار اجرایی این موضوع فراهم شود.

پوربهی ابراز داشت: واگذاری زمین دولتی برای پیست اسب سواری و شتر سواری برای ایجاد کسب و کار و رونق اقتصادی و جذب توریست و نشاط اجتماعی در این استان مورد تاکید قرار دارد. 

مدیرکل بانوان استانداری بوشهر یادآور شد: امیدوارم با ظرفیت‌های کم نظیر زنان استان بتوانیم در همه عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی اقتصادی، سیاسی و مدیریتی شاهد نقش آفرینی زنان استان باشیم.

بانوان شهرستان دیلم نیز به بیان مسائل و دغدغه‌های بانوان کارآفرین شهرستان پرداختند.
 

 
شناسه خبر : 23140
تاریخ : 1404/7/18 10:00:07
لینک خبر :  https://daryaaknar.ir/sl/Vv1Puz
نویسنده خبر :
X

🔶 آیدا عالی پور
🔹 روزنامه نگار
🔹 دانشجوی کارشناسی معماری دانشگاه فنی و حرفه ای استان بوشهر
🔹 کاردانی مشاوره
🔹 مسئول سایت دریاکنار
🔹 جوانترین خبرنگار عضو صندوق هنر وزارت ارشاد در کشور
🔹 عضو انجمن خبرنگاران و روزنامه نگاران استان بوشهر

 

 
 
برچسب ها #طیبه پوربهی #مدیرکل امور زنان

نظرات

0
دیدگاه های ارسال شده توسط شما پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهند شد. پیام هایی که غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشند منتشر نخواهد شد.