آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری در دیدار با جمعی از کارکنان اداره کل استاندارد استان اظهار داشت: در این ارتباط تاکنون اقدامهای خوبی دراستاند ارد استان بوشهر انجام شده که منجر به ایجاد آرامش و پیشرفتهای اقتصادی شده است.
وی بیان کرد: اجرای استاندارد، یک اصل اساسی برای ورود به رقابتهای جهانی است و این امر بر اهمیت استانداردسازی کالاها و حتی خدمات، صحه میگذارد.
آیت الله صفایی بوشهری ادامه داد: با پیادهسازی استاندارد در شرکتهای تولیدی براحتی میتوان هزینههای تمام شده را کاهش و میزان سوددهی را افزایش داد.
وی افزود: علاوه بر اجرای استانداردهای ملی، باید نگاهی فراتر به تولیدات و خدمات و سعی در اجرای استانداردهای بین المللی در خطوط تولید شود.
مدیرکل استاندارد استان هم گفت: در سالی که به فرموده مقام معظم رهبری به نام "تولید، پشتیبانیها و مانع زدایی" نامگذاری شده باید نگاه ویژهای به استاندارد و تولید کالاهای باکیفیت داشت.
محمدرحیم بهرهمند افزود: وجود شرایط خاص کرونایی مانع کاهش فعالیتهای این اداره در زمینههای مختلف بویژه آموزشی نشد به نحوی که این آموزشها از طریق مجازی ارائه شدند.
وی اجرای طرح طاها و نظارت بر بازارهای عرضه کالا را از جمله وظایف اصلی این اداره کل برشمرد و اظهار داشت: طی یک سال گذشته، هفت هزار و ۸۸۵ واحد تولیدی مورد بازرسی و بیش از سه هزار ترازو نیز کالیبره شدند.
بهرهمند با تاکید بر لزوم اجرای استاندارد در جامعه بویژه در مقوله آسانسورها اظهار داشت: شهرداریهای استان بوشهر با توجه به حساسیت ایمنی آسانسورها، تا پروانه استاندارد آسانسور ساختمانهای مسکونی را دریافت نکردند، مجوز پایان کار ندهند تا از این طریق از بروز حوادث دلخراش جلوگیری شود.
رئیس انجمن آزمایشگاههای همکار آزمون استان نیز گفت: از زمان اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی در زمینه برون سپاری برخی وظایف به بخش خصوصی اداره کل استاندارد بوشهر، با حمایت از بخش خصوص توانست گامی اساسی در راستای پیشرفت استان و تبدیل آن به یکی از قطبهای آزمایشگاهی کشور داشته باشد.
سید حسین رضوی افزود: شرکتهای همکار استاندارد با سرمایه گذاری بیش از ۷۰۰ میلیارد تومان در تاسیس و راه اندازی آزمایشگاهها زمینه اشتغال ۷۰۰ نفر از دانش اموختگان بومی این استان را فراهم کرده است.
نظرات
0