آخرین اخبار
راهکار مختار پزشک (عضو سابق شورای شهر خورموج- فعال سیاسی - اجتماعی) برای روند کند تغییرات مدیریتی در استان بوشهر:
با صدور حکم سرپرستی برای مدیران کلیدی، روند تغییرات را تسریع بخشند.
خورموج- دریاکنار - مختار پزشک، عضو اسبق شورای شهر خورموج و فعال سیاسی اجتماعی، در واکنش به تأخیر در تغییرات مدیریتی استان بوشهر به جهت عدم دریافت استعلامات افراد پیشنهاد شده، راهکاری را خدمت مسئولان استانی ارائه داده است.
پزشک با اشاره به عدم دریافت استعلامات افراد پیشنهادی از سوی مراجع ذیربط بهعنوان دلیل اصلی این تأخیر، این فرآیند را با ارائه راهکاری خدمت مسئولین دولت منتخب ایرانیان در استان بوشهر، ساده سازی نموده است.
وی با بیان اینکه قوانین روشهای مشخصی برای تغییر مدیران ارائه دادهاند، تأکید کرده است که مسئولان استانی میتوانند با صدور حکم سرپرستی برای مدیران کلیدی، روند تغییرات را تسریع بخشند.
این فعال سیاسی اجتماعی، مسئولیت اصلی این تأخیر را متوجه مدیران استانی دانسته و خواستار تفکر و اندیشهی بیشتر از سوی آنها شده است.
شناسه خبر : 18768
تاریخ : 1403/9/24 08:51:15
لینک خبر : https://daryaaknar.ir/sl/Ign3wu
نظرات
0