گلچینی از فرهیختگان عرصه اطلاع رسانی بوده که در توسعه آگاهی عمومی ایفای نقش می نمایند
اخبار فوری
آخرین اخبار
بهره‌برداری از سه زمین تنیس در شهر جم، گامی بلند در توسعه ورزش تنیس جنوب استان
رئیس هیات تنیس استان بوشهر، از بهره‌برداری از سه زمین تنیس به مساحت ۲۴۰۰ متر مربع در شهر جم خبر داد.

به گزارش دریاکنار و نقل از روابط عمومی هیات تنیس استان بوشهر، این افتتاحیه که با حضور جمعی از مسئولین و علاقه‌مندان به ورزش تنیس و هم‌زمان با برگزاری مسابقات استانی جام خلیج فارس که به مناسبت روز ملی خلیج فارس برگزار شد، نقطه عطفی در توسعه زیرساخت‌های ورزشی این رشته در استان به شمار می‌رود.

به گفته ماهینی، این زمین‌ها با هدف ارتقاء سطح ورزش تنیس و ایجاد فضایی مناسب برای تمرین و برگزاری مسابقات در شهر جم احداث شده‌اند. وی در ادامه افزود: “با افتتاح این زمین‌ها، امیدواریم شاهد رشد و شکوفایی استعدادهای جوان در این رشته ورزشی باشیم و بتوانیم گام‌های موثری در راستای توسعه ورزش تنیس در استان برداریم.”

رئیس هیات تنیس استان بوشهر هم‌چنین از حمایت‌های مسئولین شهرستان جم در احداث این زمین‌ها قدردانی کرد و ابراز امیدواری کرد که با همکاری و تعامل بیشتر، بتوان زمینه را برای توسعه هرچه بیشتر ورزش در سطح استان فراهم کرد.

افتتاح این زمین‌ها، فرصتی مناسب برای علاقه‌مندان به ورزش تنیس در شهرستان جم فراهم می‌کند تا با بهره‌گیری از این امکانات، به تمرین و فعالیت در این رشته ورزشی بپردازند و در آینده شاهد درخشش ورزشکاران این منطقه در مسابقات استانی و کشوری باشیم.

 

شناسه خبر : 20580
تاریخ : 1404/2/18 17:40:20
لینک خبر :  https://daryaaknar.ir/sl/Xwpo42
نویسنده خبر :
X

🔶سهیلا سلطانی
🔹 روزنامه نگار | مدرس
🔹 کارشناسی ارشد مدیریت دولتی  دانشگاه هرمزگان
🔹 لیسانس اقتصاد دانشگاه خلیج فارس
🔹 سردبیر  دریاکنار
🔹 کاندیدای ششمین دوره شورای شهر بوشهر
🔹 عضو صندوق هنر وزارت ارشاد
🔹 عضو هیات موسس انجمن خبرنگاران و روزنامه نگاران استان بوشهر

 
 
برچسب ها #تنیس #ورزش #جم

نظرات

0
دیدگاه های ارسال شده توسط شما پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهند شد. پیام هایی که غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشند منتشر نخواهد شد.