
رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیتالله خامنهای، در بیانی تأثیرگذار به اهمیت ایام ماه ذیقعده و اقامه نمازی خاص در روزهای یکشنبه این ماه اشاره کردند. ایشان با نقل از کتاب «المراقبات» اثر عارف وارسته، مرحوم حاج میرزا جواد آقای ملکی تبریزی، به حدیثی از پیامبر اعظم صلواتاللهعلیهوآله پرداختند که خطاب به اصحاب خود فرمودند: کدامیک از شما مایل به توبه هستید؟ و اصحاب پاسخ دادند: ما میخواهیم توبه کنیم.
بر اساس این روایت، پیامبر اکرم در ماه ذیقعده به یاران خود توصیه فرمودند که در روزهای یکشنبه این ماه، نمازی با ویژگیهای خاص اقامه کنند؛ نمازی که جزئیات آن در کتاب «المراقبات» آمده است.
رهبر انقلاب در این سخنرانی که مربوط به تاریخ ۱۸ شهریور ۱۳۹۴ است، افزودند: ماه ذیقعده، که نخستین ماه از ماههای حرام است، دارای ایام و لیالی مبارک و پر برکتی است و باید از این فرصتها بهرهمند شد.
نظرات
0