گلچینی از فرهیختگان عرصه اطلاع رسانی بوده که در توسعه آگاهی عمومی ایفای نقش می نمایند
اخبار فوری
آخرین اخبار
استاندار بوشهر در دیدار با مسئولان شرکت برق منطقه ای و توزیع:
خدمات‌رسانی مطلوب در تابستان امسال از اولویت های مهم استان است
دکتر ارسلان زارع استاندار بوشهر در دیدار با مدیران شرکت برق منطقه ای فارس و بوشهر و شرکت توزیع نیروی برق استان، با تأکید بر ضرورت خدمات رسانی مطلوب به مردم در فصل گرما، بر برنامه‌ریزی دقیق و اجرای تعهدات پیشین برای جلوگیری از نوسانات و تأمین پایدار برق در ماه‌های آینده تأکید کرد.

به گزارش دریاکنار و نقل از روابط عمومی استانداری بوشهر، زارع با اشاره به شرایط اقلیمی خاص استان بوشهر گفت: به دلیل رطوبت بالا، گرمای شدید و تابش مستمر خورشید، شهروندان استان نسبت به بسیاری از مناطق کشور در دوره طولانی‌تری از سال با «گرمای احساسی بالا» مواجه هستند و همین موضوع ضرورت ارائه خدمات باکیفیت‌تر را دوچندان می‌کند.

وی افزود: مردم استان در شرایط سخت اخیر همکاری کم‌نظیری داشتند و شایسته بهترین سطح خدمات هستند.

استاندار بوشهر با بیان اینکه تابستان پیش‌ِرو به دلیل مشترکین جدید با افزایش مصرف برق همراه خواهد بود، اظهار داشت: انتظار داریم با برگزاری جلسات مستمر، برنامه‌ریزی دقیق، استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و اجرای توافقات قبلی، نسبت به رفع چالش‌ها اقدام شود.

دکتر زارع از آمادگی حدود «۷۰ مگاوات» ظرفیت جدید نیروگاه‌های خورشیدی برای اتصال به شبکه طی هفته‌های آینده خبر داد و ابراز داشت: این ظرفیت می‌تواند به کاهش افت ولتاژ در برخی مناطق کمک کند.

رئیس شورای برنامه ریزی و توسعه استان با اشاره به افزایش تعداد مشترکان و توسعه صنایع و واحدهای تولیدی خاطرنشان کرد: هر پروژه صنعتی که افتتاح می‌شود نیاز جدیدی به مصرف برق ایجاد می‌کند و همین امر اهمیت توسعه زیرساخت‌ها را مضاعف می‌سازد.

وی در ادامه تأکید کرد: انرژی، پایه توسعه اقتصادی و مولفه مهمی برای اشتغال است و کم توجهی به تقویت زیرساخت‌های برق، در سال‌های آینده مشکلات بیشتری ایجاد خواهد کرد.

استاندار بوشهر همچنین از تلاش‌های مستمر مدیران برق منطقه ای و سیم‌بانان و نیروهای فنی شرکت توزیع برق در ایام بحرانی اخیر قدردانی کرد و یادآور شد: تلاش شبانه‌روزی کارکنان صنعت برق موجب شد بخش زیادی از آسیب‌ها در کوتاه‌ترین زمان ممکن برطرف شود؛ اقدامی که موجب رضایت و همراهی مردم شد.

دکتر زارع با اشاره به چالش های اقتصادی پیش رو و شرایط پساجنگ اظهار داشت: تاکنون مردم نجیب و شجاع استان همکاری و همراهی بسیار خوبی با مسئولان و خدمتگزاران خود داشته اند و انتظار داریم با صرفه جویی در مصرف برق و آب و مدیریت بهینه انرژی و سوخت همچنان به همکاری های آگاهانه و موثر خود ادامه دهند و مسئولان تامین و توزیع آب و برق هم با برنامه‌ریزی دقیق و تلاش های مضاعف برای جلوگیری از خاموشی‌های احتمالی اهتمام جدی داشته باشند.

 

شناسه خبر : 25283
تاریخ : 1405/2/7 05:18:35
لینک خبر :  https://daryaaknar.ir/sl/5gkJ5q
نویسنده خبر :
X

🔶 محبوبه سلطانی نژاد 

🔹 خبرنگار #نشریه_دریاکنار

برچسب ها #دولت_پای_کار_مردم #استاندار_اردیبهشت۱۴۰۵ #دریاکنار

نظرات

0
دیدگاه های ارسال شده توسط شما پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهند شد. پیام هایی که غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشند منتشر نخواهد شد.