گلچینی از فرهیختگان عرصه اطلاع رسانی بوده که در توسعه آگاهی عمومی ایفای نقش می نمایند
اخبار فوری
آخرین اخبار
استاندار بوشهر در شورای اداری مطرح نمودند:
خیز استان بوشهر برای احداث ۶۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی تا پایان سال ۱۴۰۴
تاکید استاندار محترم بوشهر بر رعایت مصرف انرژی توسط ادارات/برق ادارات پرمصرف پس از اخطار قطع میگردد

به گزارش دریاکنار و نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر ، دکتر ارسلان  زارع استاندار بوشهر گفت ، با توجه به ناترازی انرژی برق در کلان کشور و به منظور برون رفت از چالش های پیش رو و تامین برق پایدار و اجرای تکالیف قانونی هیئت دولت و تاکیدات رییس جمهوری و همچنین همت وزارت نیرو در استان مقرر گردید تا پایان سال با برنامه ریزی منسجم و تامین منابع مالی و جذب سرمایه‌گذار ۶۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در استان بوشهر نصب و راه اندازی شود .

استاندار بوشهر با اشاره به گزارش ارائه شده توسط مدیرعامل توزیع نیروی برق بوشهر در شورای اداری به کلیه دستگاههای اداری و اجرایی تاکید نمودند که در مصرف انرژی الکتریکی و رعایت الگوی بهینه مصرف انرژی اهتمام لازم بعمل آید و درصورت عدم رعایت پس از اخطار نسبت به قطع برق ادارات پرمصرف اقدام شود.

 
شناسه خبر : 21141
تاریخ : 1404/3/25 09:24:04
لینک خبر :  https://daryaaknar.ir/sl/MzzU79
نویسنده خبر :
X

🔶سهیلا سلطانی
🔹 روزنامه نگار | مدرس
🔹 کارشناسی ارشد مدیریت دولتی  دانشگاه هرمزگان
🔹 لیسانس اقتصاد دانشگاه خلیج فارس
🔹 سردبیر  دریاکنار
🔹 کاندیدای ششمین دوره شورای شهر بوشهر
🔹 عضو صندوق هنر وزارت ارشاد
🔹 عضو هیات موسس انجمن خبرنگاران و روزنامه نگاران استان بوشهر

 
 
برچسب ها #نیروگاه خورشیدی

نظرات

0
دیدگاه های ارسال شده توسط شما پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهند شد. پیام هایی که غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشند منتشر نخواهد شد.