گلچینی از فرهیختگان عرصه اطلاع رسانی بوده که در توسعه آگاهی عمومی ایفای نقش می نمایند
اخبار فوری
آخرین اخبار
مطالبه یک همیار خبرنگار درباره وضعیت درختان در معابر شهر خشت
درختان بلوار امام و خیابان ولی‌عصر؛ مزاحمت برای تردد و نگرانی از وضعیت نامناسب برخی معابر
حاج سیدمحمود ساجدی، همیار خبرنگار نشریه «دریاکنار»، با اشاره به وضعیت تعدادی از درختان بلوار امام و خیابان ولی‌عصر شهر خشت، خواستار هرس و ساماندهی درختانی شد که به گفته او، علاوه بر ایجاد مشکل در تردد و تخریب موزاییک‌های پیاده‌رو، در برخی نقاط بیش از حد رشد کرده‌اند.

 

اسدالله سالاری / روزنامه‌نگار

درختان بزرگ وسط بلوار امام، حدفاصل نانوایی سنگکی تا مخابرات، به اندازه‌ای رشد کرده‌اند که از نظر عرض، بخش قابل توجهی از مسیر را اشغال کرده‌اند؛ به‌گونه‌ای که تردد خودروهای سنگین، به‌ویژه کامیون‌های دارای بار، می‌تواند با مشکل و مزاحمت ناشی از این درختان همراه شود.

از سوی دیگر، ارتفاع برخی از این درختان نیز بسیار افزایش یافته و به محدوده سیم‌های برق میان تیرهای وسط بلوار رسیده است.

موضوع دیگری که مورد اشاره قرار گرفته، وضعیت روشنایی این بخش از بلوار است. چراغ‌های میانی بلوار در برخی نقاط روشن نمی‌شوند و همین مسئله، خود به یک مشکل در زمینه کمبود روشنایی تبدیل شده است. در کنار آن، رشد و گسترش درختان باعث شده همان میزان نور موجود نیز کمتر به سطح بلوار برسد و محدوده مورد نظر در شب تاریک‌تر شود.

این همیار خبرنگار دریاکنار می‌گوید موضوع هرس و ساماندهی این درختان را شخصاً چندین بار با یکی از اعضای شورای شهر مطرح کرده و در پاسخ به او اعلام شده بود که درختان هرس و کوتاه خواهند شد و این موضوع در دستور کار شهرداری قرار دارد. با این حال، به گفته وی، حدود دو سال از این پیگیری گذشته و هنوز اقدامی در این زمینه انجام نشده است.

وی معتقد است درختانی که در وسط بلوار قرار گرفته‌اند، عملاً امکان استفاده از سایه آنها برای شهروندان وجود ندارد و در عین حال، با رشد بیشتر می‌توانند برای مسیر عبور خودروها، به‌ویژه کامیون‌ها، مزاحمت ایجاد کنند و مانع روشنایی مناسب بلوار نیز شوند.

در ادامه، وضعیت برخی درختان در خیابان ولی‌عصر، به‌ویژه در محدوده تقاطع خیابان حافظ و خیابان ولی‌عصر، نیز مورد توجه قرار گرفته است. ریشه‌های قوی و بزرگ این درختان موجب شکستن و بالا آمدن موزاییک‌های کف پیاده‌رو شده و چهره نامناسبی در این بخش از معبر ایجاد کرده است.

تصاویر ارسالی نیز وضعیت ریشه‌های درختان و آسیب واردشده به موزاییک‌های پیاده‌رو را نشان می‌دهد؛ موضوعی که علاوه بر ایجاد ظاهر نامناسب، می‌تواند عبور و مرور عابران را نیز تحت تأثیر قرار دهد.

در کنار این موارد، نگرانی درباره احتمال بروز حادثه و پیامدهای احتمالی آن نیز مطرح شده است؛ موضوعی که ضرورت رسیدگی و ساماندهی به‌موقع این درختان را بیشتر می‌کند.

بر همین اساس، درخواست شده است مسئولان و عوامل مربوط، پیش از آنکه حادثه‌ای رخ دهد، نسبت به هرس و آرایش اصولی درختان این محدوده‌ها اقدام کنند؛ اقدامی که می‌تواند هم به بهبود وضعیت معابر و پیاده‌روها کمک کند و هم از ایجاد مزاحمت برای خودروها و بروز خطرات احتمالی جلوگیری نماید.

نشریه «دریاکنار» این مطالبه شهری را برای بررسی و پاسخگویی مسئولان مربوط منتشر می‌کند.

شناسه خبر : 28224
تاریخ : 1405/6/21 13:52:00
لینک خبر :  https://daryaaknar.ir/sl/7yAx7y
نویسنده خبر :
X

 

🔶 اسدالله سالاری

🔹 روزنامه‌نگار | ورزشی‌نویس

🔹 فعال اجتماعی و کنشگر مدنی

🔹 دبیر سابق سرویس اقتصادی

🔹 مدیرعامل و نایب‌رئیس شرکت خدمات بیمه‌ای

🔹 مدرس بیمه و بازاریابی

🔹 مشاور حقوقی باشگاه‌های فرهنگی و ورزشی

🔹 مؤسس و نخستین مسئول انجمن رشته مدیریت بیمه دانشگاه آزاد برازجان

🔹 مسئول سابق انجمن صنفی نمایندگان بیمه آرمان استان بوشهر

🔹 دبیر نخستین همایش استانی بیمه (۱۳۸۹)

🔹 معرفی به‌عنوان نماینده برتر شرکت بیمه آرمان (۱۳۹۹)

🔹 رتبه نخست کشوری جشنواره فروش بیمه‌های عمر شرکت بیمه آرمان (۱۴۰۱)

🔹 رتبه نخست کشوری جشنواره فروش شرکت بیمه آرمان (۱۴۰۱)

🔹 معرفی به‌عنوان نماینده برتر شرکت بیمه

آرمان (۱۴۰۲)

اخبار مرتبط

نظرات

0
دیدگاه های ارسال شده توسط شما پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهند شد. پیام هایی که غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشند منتشر نخواهد شد.