گلچینی از فرهیختگان عرصه اطلاع رسانی بوده که در توسعه آگاهی عمومی ایفای نقش می نمایند
اخبار فوری
آخرین اخبار
دکتر علی باستین (معاون سابق استاندار بوشهر)، مدیرکل دیوان محاسبات استان بوشهر شد
با حکم دکتر دستغیب (رئیس‌کل دیوان محاسبات کشور)، دکتر علی باستین به عنوان مدیرکل دیوان محاسبات استان بوشهر منصوب شد.

دکتر باستین از مدیران باسابقه و نیروهای بومی استان بوشهر است که در سال‌های گذشته مسئولیت‌های مهمی از جمله معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری بوشهر، مدیرکل برنامه‌ریزی و بودجه استانداری و مدیرکل اداری و مالی استانداری بوشهر را بر عهده داشته است.

وی در دوران مسئولیت خود به عنوان معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری، نقش مؤثری در پیگیری برنامه‌های توسعه اقتصادی، حمایت از سرمایه‌گذاری، رفع موانع تولید و هماهنگی اجرای سیاست‌های اقتصادی دولت در استان ایفا کرد.

با توجه به سوابق اجرایی و تخصصی دکتر باستین در حوزه‌های برنامه‌ریزی، بودجه، امور مالی و اقتصادی، انتظار می‌رود در مسئولیت جدید نیز با بهره‌گیری از این تجربیات، گام‌های مؤثری در ارتقای نظام نظارت مالی، صیانت از بیت‌المال و تحقق مأموریت‌های دیوان محاسبات کشور در استان بوشهر بردارد.
دیوان محاسبات کشور به عنوان بازوی نظارتی مجلس شورای اسلامی، مسئولیت حسابرسی، کنترل و نظارت مستمر بر عملکرد مالی و تفریغ بودجه دستگاه‌هایی را که به هر نحو از بودجه عمومی کشور استفاده می‌کنند، بر عهده دارد و نقش مهمی در ارتقای شفافیت، انضباط مالی و صیانت از منابع عمومی ایفا می‌کند.

شناسه خبر : 27390
تاریخ : 1405/5/7 08:13:54
لینک خبر :  https://daryaaknar.ir/sl/Bt73Ko
نویسنده خبر :
X

🔶سهیلا سلطانی
🔹 روزنامه نگار | مدرس
🔹 کارشناسی ارشد مدیریت دولتی  دانشگاه هرمزگان
🔹 لیسانس اقتصاد دانشگاه خلیج فارس
🔹 سردبیر  دریاکنار
🔹 کاندیدای ششمین دوره شورای شهر بوشهر
🔹 عضو صندوق هنر وزارت ارشاد
🔹 عضو هیات موسس انجمن خبرنگاران و روزنامه نگاران استان بوشهر

 
 
 
 
برچسب ها #علی باستین #دکتر دستغیب #مدیرکل دیوان محاسبات

نظرات

0
دیدگاه های ارسال شده توسط شما پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهند شد. پیام هایی که غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشند منتشر نخواهد شد.