گلچینی از فرهیختگان عرصه اطلاع رسانی بوده که در توسعه آگاهی عمومی ایفای نقش می نمایند
اخبار فوری
آخرین اخبار
رئیس کل دادگستری بوشهر:
نباید در این ایام در روند خدمت رسانی به مردم خللی وارد شود
رئیس کل دادگستری بوشهر در بازدید از اداره ثبت اسناد شهرستان بوشهر بر کیفیت خدمات ثبتی، رفع موانع احتمالی و تقویت هماهنگی بین مجموعه‌های قضایی و ثبتی استان و بهبود روند امور خدمت رسانی به مردم تاکید کرد.

مهدی مهرانگیز، رئیس‌کل دادگستری استان بوشهر به همراه رئیس حفاظت و اطلاعات دادگستری استان، با هدف نظارت میدانی بر کیفیت خدمات ثبتی، رفع موانع احتمالی و تقویت هماهنگی بین مجموعه‌های قضایی و ثبتی استان و بهبود روند امور خدمت رسانی به مردم شریف استان بوشهر از اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان بوشهر بازدید کرد.

مهرانگیز در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر نباید در این ایام جنگی خدمت رسانی به مردم خللی وارد شود و دستورات ویژه ریاست قوه قضاییه در خصوص نظارت و حضور میدانی در مجموعه قضایی امروز از اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان بوشهر بازدید و در این بازدید با حضور در بخش‌های مختلف اداره ثبت اسناد شهرستان بوشهر، از نزدیک در جریان روند انجام امور ثبتی، صدور اسناد و ارائه خدمات به مراجعان قرار گرفتند. 

وی ضمن قدردانی از تلاش جهادی و شبانه روزی مدیرکل و کارکنان اداره ثبت اسناد و املاک استان با توجه به شرایط جنگی استان، ارائه خدمات مطلوب به مردم و رضایتمندی آنان را از اولویت ها دانست.

 رئیس کل دادگستری استان بوشهر،ضمن بررسی عملکرد واحدهای مختلف، بر تسریع در خدمات‌رسانی، دقت در صدور اسناد رسمی، رعایت حقوق مردم و اجرای دقیق قوانین تأکید کرد و همچنین بر اهمیت ارتقای سلامت اداری، نظم سازمانی و بهبود روند ارائه خدمات ثبت اسناد تأکید شد.  

در حاشیه این بازدید، رئیس‌کل دادگستری استان بوشهر ضمن حضور در میان مراجعان و شنیدن مستقیم درخواست‌ها و مطالبات آنان و رسیدگی دقیق و پیگیری فوری موضوعات مطرح‌شده تعدادی از اسناد مالکیت ثبتی صادر شده نیز تحویل مالکین داد.

 وی در پایان با اشاره به شرایط ویژه جنگی و ناشی از بمباران موشکی اخیر در استان بوشهر اظهار داشت:با وجود این شرایط خاص، کارکنان دستگاه قضایی استان با تلاش و روحیه‌ای جهادی در حال خدمت‌رسانی به مردم هستند؛ به‌گونه‌ای که در برخی واحد‌های قضایی حدود پنجاه درصد نیروها و در اکثر واحد های قضایی با تمامی کارکنان به‌صورت فعال در محل کار حضور داشته و خدمات قضایی را بدون وقفه به شهروندان ارائه می‌دهند.

شناسه خبر : 24965
تاریخ : 1404/12/23 17:36:56
لینک خبر :  https://daryaaknar.ir/sl/hNhDDX
نویسنده خبر :
X

🔶 محبوبه سلطانی نژاد 

🔹 خبرنگار #نشریه_دریاکنار

برچسب ها #رئیس کل دادگستری بوشهر #دادگستری #مهرانگیز

نظرات

0
دیدگاه های ارسال شده توسط شما پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهند شد. پیام هایی که غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشند منتشر نخواهد شد.