گلچینی از فرهیختگان عرصه اطلاع رسانی بوده که در توسعه آگاهی عمومی ایفای نقش می نمایند
اخبار فوری
آخرین اخبار
نخبه بوشهری، جایزه‌اش را از پزشکِ سیاست‌های خاورمیانه گرفت
در آیینی باشکوه در دانشگاه تربیت مدرس، دکتر مسعود پزشکیان (رئیس‌جمهور منتخب ایرانیان) و پزشک فوق‌تخصصی که این‌روزها درمانگرِ سیاست‌های پیچیده خاورمیانه لقب گرفته، از نخبگان برتر کنکور سراسری ۱۴۰۴ تجلیل کرد.

در میان چهره‌های درخشان علمی کشور، نام علیرضا اسمعیلی، نفر اول کنکور رشته زبان از استان بوشهر، بیش از همه می‌درخشید، نخبه‌ای از دیار آفتاب و دریا که این‌بار افتخار بوشهری‌ها را به سطح ملی رساند و جایزه‌اش را از دستان رئیس‌جمهور گرفت.

به گزارش دریاکنار و نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش استان بوشهر، در این مراسم که به مناسبت آیین بازگشایی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور برگزار شد، دکتر پزشکیان از تلاش‌های جوانان پرتلاش و خانواده‌های آنان قدردانی کرد.

غلامرضا دانش‌فر (مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر) ضمن تبریک این موفقیت درخشان به مردم شریف و فرهنگی استان گفت: اداره کل آموزش و پرورش بوشهر با تشکیل کارگروه ویژه نخبه‌پروری، مسیر حمایت از استعدادهای درخشان را با جدیت ادامه می‌دهد. این سیاست‌ها، همراه با حمایت خانواده‌ها، نویدبخش آینده‌ای روشن برای بوشهر و ایران است.

 این موفقیت نشان دیگری است از درخشش نسل جدید بوشهری‌ها؛ نسلی که حالا در کنار دریا، رؤیای ایران قدرتمند علمی را دنبال می‌کند.

شناسه خبر : 23285
تاریخ : 1404/7/29 19:07:56
لینک خبر :  https://daryaaknar.ir/sl/lfTBL9
نویسنده خبر :
X

🔶سهیلا سلطانی
🔹 روزنامه نگار | مدرس
🔹 کارشناسی ارشد مدیریت دولتی  دانشگاه هرمزگان
🔹 لیسانس اقتصاد دانشگاه خلیج فارس
🔹 سردبیر  دریاکنار
🔹 کاندیدای ششمین دوره شورای شهر بوشهر
🔹 عضو صندوق هنر وزارت ارشاد
🔹 عضو هیات موسس انجمن خبرنگاران و روزنامه نگاران استان بوشهر

 
 
 
 
برچسب ها #آموزش و پرورش #نخبه بوشهری #پزشکیان #کنکور

نظرات

0
دیدگاه های ارسال شده توسط شما پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهند شد. پیام هایی که غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشند منتشر نخواهد شد.