گلچینی از فرهیختگان عرصه اطلاع رسانی بوده که در توسعه آگاهی عمومی ایفای نقش می نمایند
اخبار فوری
آخرین اخبار
هشدار تلفات غرق شدگی/ بیش از ۴۰ درصد حوادث مربوط به فصل تابستان است
همزمان با فصل تابستان و افزایش تمایل سفر به استان‌های ساحلی و شنا کردن، سازمان پزشکی قانونی کشور در خصوص افزایش موارد غرق شدگی در فصل گرم سال هشدار داد.

سازمان پزشکی قانونی کشور اعلام کرد: در سال گذشته (۱۴۰۴)، ۸۸۸ نفر بر اثر غرق شدگی در کشور جان خود را از دست دادند که ۷۴۸ نفر از آنان مرد و ۱۴۰ نفر زن هستند. در این مدت بیشترین تلفات غرق شدگی به ترتیب در استان‌های خوزستان با ۱۲۳، فارس با ۸۳ و مازندران با ۷۴ فوتی ثبت شده است.

 

آمار تلفات غرق شدگی در سال گذشته در مقایسه با سال قبل از آن در حالی کاهش ۱۳.۵ درصدی را نشان می‌دهد که این تعداد کمترین آمار غرق شدگی طی پنج سال اخیر است.

 

بررسی آمار‌های سازمان پزشکی قانونی کشور نشان می‌دهد که در سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ آمار تلفات غرق شدگی همواره بیش از هزار نفر بوده در حالی که در سال گذشته تعداد تلفات به ۸۸۸ نفر کاهش پیدا کرده است.

شناسه خبر : 27209
تاریخ : 1405/4/30 08:52:45
لینک خبر :  https://daryaaknar.ir/sl/VIZDCh
نویسنده خبر :
X

🔶 فاطمه نیکدل 
🔹 عکاس
🔹 خبرنگار #نشریه_دریاکنار

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
h     20.797
w    993    

20.797

993

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13

 

13

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
برچسب ها #دریا کنار #فاطمه نیکدل

نظرات

0
دیدگاه های ارسال شده توسط شما پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهند شد. پیام هایی که غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشند منتشر نخواهد شد.