گلچینی از فرهیختگان عرصه اطلاع رسانی بوده که در توسعه آگاهی عمومی ایفای نقش می نمایند
اخبار فوری
آخرین اخبار
کارگاه مهارت محوری و مشاوره در هنرستان کاردانش دخترانه نیایش لامرد با هدف دختر توانمند برگزار شد
در راستای اجرای طرح پیشگیری از آسیب های اجتماعی در مدارس کارگاه آموزشی جهت توانمندسازی با مهارت اعتماد به نفس،ارتباط موثر و خودشناسی در هنرستان کاردانش نیایش با محوریت دختر توانمند برگزار شد.

در حاشیه برگزاری کارگاه آموزشی عبدالحسین شبانی نژاد مشاور امور اجتماعی و مدرس توانمندسازی در دانش آموزان با گفتگو با این خبرگزاری اظهار داشت: آموزش مهارت‌های زندگی به دانش‌آموزان، سرمایه‌گذاری بلندمدتی است که ثمرات آن در آینده فرد و جامعه دیده می‌شود. وقتی دانش آموز یاد می‌گیرد احساسات خود را کنترل کند، درست تصمیم بگیرد و به دیگران احترام بگذارد، در واقع پایه‌های یک جامعه سالم‌تر و انسانی‌تر را می‌سازد. والدین و معلمان باید آموزش این مهارت‌ها را بخشی از تربیت روزمره بدانند؛ نه فعالیتی جانبی. با تمرین، تکرار و الگوسازی، می‌توان نسلی را پرورش داد که به‌جای فرار از مشکلات، آن‌ها را با آرامش و آگاهی حل کند.

وی در ادامه افزود: دانش‌آموزانی که این مهارت‌ها را می‌آموزند، در مدرسه موفق‌تر عمل می‌کنند، روابط دوستانه‌تری دارند و از نظر هیجانی و روانی برای حل مسئله آماده‌ترند. به طور قطع آموزش بهترین مهارت ها برای یادگیری در زندگی می تواند دانش آموزان را برای آینده آماده نماید.

شبانی نژاد همبستگی و احترام متقابل والدین از مهم‌ترین اصول مهارت‌های زندگی دانست و خاطرنشان کرد: یکی از مهم‌ترین اصول مهارت‌های زندگی، همبستگی و احترام متقابل والدین نسبت به یکدیگر در برخورد با فرزندان است، فرزندان، والدین خود را منبع شادی، امنیت عاطفی و تامین نیازهای جسمی و روانی خود می‌دانند و از این رو بی توجهی والدین او را با کمبودهای عاطفی مواجه می‌کند. به‌طور کلی ریشه رفتارهای نابهنجار دانش آموزان و معضلات اجتماعی آنان را باید در سنین اولیه کودکی و در میان خانواده‌ها جستجو کرد و به همین دلیل والدین باید از وقوع مسائلی که موجب ایجاد هیجان‌های ناخوشایند می شود پیشگیری کند.

شناسه خبر : 23936
تاریخ : 1404/9/5 09:29:02
لینک خبر :  https://daryaaknar.ir/sl/CfoKTt
نویسنده خبر :
X

🔶سهیلا سلطانی
🔹 روزنامه نگار | مدرس
🔹 کارشناسی ارشد مدیریت دولتی  دانشگاه هرمزگان
🔹 لیسانس اقتصاد دانشگاه خلیج فارس
🔹 سردبیر  دریاکنار
🔹 کاندیدای ششمین دوره شورای شهر بوشهر
🔹 عضو صندوق هنر وزارت ارشاد
🔹 عضو هیات موسس انجمن خبرنگاران و روزنامه نگاران استان بوشهر

 
 
 
 
برچسب ها #عبدالحسین شبانی نژاد

نظرات

0
دیدگاه های ارسال شده توسط شما پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهند شد. پیام هایی که غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشند منتشر نخواهد شد.