گلچینی از فرهیختگان عرصه اطلاع رسانی بوده که در توسعه آگاهی عمومی ایفای نقش می نمایند
اخبار فوری
آخرین اخبار
گام مؤثر دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد در حمایت از عدالت آموزشی؛ پیوستن رسمی به پویش ملی «بساز مدرسه»
در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی و تحقق عدالت آموزشی، دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی به پویش ملی «به‌سازِ مدرسه، مدرسه بساز» پیوست.

رضا مسرور، دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، به همراه قائم‌مقام، معاونان و مدیران مستقل این دبیرخانه، با هدف توسعه زیرساخت‌های آموزشی در مناطق کمتر برخوردار، متعهد شدند در مهرماه سال جاری ۵۰ درصد از حقوق خود و در ماه‌های بعد، ماهانه مبلغ پنج میلیون تومان را برای ساخت و تجهیز مدارس اختصاص دهند.

پویش بساز مدرسه با هدف ترویج فرهنگ مدرسه‌سازی، هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی و جلب مشارکت عمومی در توسعه فضاهای آموزشی کشور طراحی شده است. این حرکت ملی از زمان آغاز با استقبال گسترده مسئولان دولتی و نهادهای عمومی همراه بوده و به بستری مؤثر برای تحقق عدالت آموزشی در سراسر کشور تبدیل شده است.

اقدام دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد، نمادی از تعهد سازمانی به آینده‌سازان ایران و گامی عملی در مسیر توانمندسازی نسل‌های آینده است؛ حرکتی که می‌تواند الگویی الهام‌بخش برای سایر نهادهای اجرایی کشور باشد.

 
شناسه خبر : 23228
تاریخ : 1404/7/27 14:00:24
لینک خبر :  https://daryaaknar.ir/sl/fIGNoe
نویسنده خبر :
X


 🔶 آمنه مهدوی مرتضوی 
🔹 روزنامه نگار
🔹کارشناس فناوری اطلاعات
🔹 خبرنگار دریاکنار
🔹مدرس ابتدایی
🔹معلم قرآن‌کریم 
🔹مربی آموزشگاه رانندگی

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
h     88.391
w    737    

88.391

737

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20

20

20

20

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
برچسب ها #رضا مسرور #شورای‌عالی #مناطق آزاد #عدالت آموزشی #دریا کنار #آمنه مهدوی مرتضوی

نظرات

0
دیدگاه های ارسال شده توسط شما پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهند شد. پیام هایی که غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشند منتشر نخواهد شد.