به گزارش دریاکنار و نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر، ابوتراب نکیسا اظهار داشت: با این حجم جوجهریزی صورت پذیرفته از لحاظ تامین گوشت مرغ برای نیمه دوم آذر و دیماه مشکل نخواهیم داشت.
وی با بیان اینکه تولید اضافه به نیاز استان، خواهیم بود و بخشی از نیاز گوشت مرغ استان های همجوار را نیز تامین خواهیم کرد افزود: همچنین شاهد افزایش 21 درصدی جوجه ریزی در هشت ماه سال جاری نسبت به سال قبل بوده ایم.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر ادامه داد: در سالهای اخیر با سرمایهگذاری صورت پذیرفته در بخش مرغ مادر گوشتی، دو واحد مرغ مادر به بهره برداری رسیده که این کار موجب تامین تخم مرغ نطفه دار کارخانه جوجه کشی در استان خواهد شد.
نکیسا با اشاره به اینکه این امر موجب شده که بخش عمده جوجه یک روزه در سطح استان تولید شود تصریح کرد: در سالهای قبل جوجه یک روزه مورد نیاز واحدهای پرورش مرغ گوشتی خارج از استان و عمدتاً از شمال کشور تامین می شد.
وی افزود: این کار باعث ایجاد هزینه اضافه به مرغدار به دلیل تاثیر عوامل محیطی روی جوجه و تاثیر منفی در طول دوره پرورش می شود.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی بوشهر عنوان کرد: که در حال حاضر یک واحد کارخانه جوجه کشی به ظرفیت 40 میلیون قطعه در استان به بهره برداری رسیده است.
نکیسا خاطرنشان کرد: با بهره برداری این واحد، تخم مرغ نطفه دار تولیدی مزارع مرغ مادر گوشتی استان بوشهر در این واحدها تبدیل به جوجه یک روزه شده و تحویل واحدهای پرورش مرغ گوشتی داده می شود.
وی گفت: یک واحد دیگر به ظرفیت 12میلیون در حال ساخت است که تا پایان سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.
معاون تولیدات دامی جهاد کشاورزی بوشهر مهندس نکیسا ادامه داد: به دلیل نزدیکی به دریا و وفور اکسیژن درصد بالایی از تخممرغ نطفه دار به جوجه تبدیل می شود که این مزیت، فاکتور توسعه واحدهای جوجه کشی در سواحل را نسبت به مناطق خشک و کوهستانی توجیه پذیرتر می کند.
نظرات
0