در بعداز ظهر پس از بازدید یک روزه کارگروه مناطق ویژه علوم، تحقیقات و فناوری ، دکتر ترابی، رییس مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه خلیج فارس از مراکز نوآوری و توسعه فناوری ایجاد شده در این دانشگاه، دکتر تمدن، عضوهیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در حوزه های زیست فناوری، و دکتر آذین عضو هیات علمی دانشگاه خلیج فارس و مدیر مرکز پژوهشی نفت و گاز در حوزه انرژی و نفت به معرفی توانمندی ها، دستاورد ها و برنامه های آتی خود پرداختند.
خانم دکتر بیات ،مدیر ارتبات با صنعت و جامعه دانشگاه خلیج فارس نیز، در این نشست پیش از معرفی و ارائه کامل در خصوص بندر نوآوری بوشهر گفت: زیست فناوری، آب، انرژی، مراکز نوآوری و توسعه فناوری از مفاهیم اساسی و اصلی بندر نوآوری بوشهر است.
وی افزود: نواحی فناوری یا کانون دانایی در شهرها پهنههایی هستند که به طور ویژه طراحی و در آن مداخلاتی صورت میگیرد تا با فراهم شدن مجموع خدمات مورد نیاز جامعه فناور از خدمات تفریحی تا آموزشی، شغلی، رفاهی و دانشگاهی، پهنهای جذاب برای فعالیتهای نوآورانه و زندگی نیروهای متخصص باشد.
جلسه جمع بندی سفر کارگروه مناطق ویژه علم و فناوری شورای عالی عتف در استانداری بوشهر برگزار شد.
بوشهر به عنوان یکی از پنج استان پایلوت کشور برای ایجاد مناطق ویژه علم و فناوری انتخاب شدهاست و بندر نوآوری بوشهر در پهنهای بیش از ۱۶۷ هکتار پیرامون دانشگاه خلیج فارس تا دانشگاه علوم پزشکی ایجاد میشود.
نظرات
0