
به گزارش دریاکنار و نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر، حمزه عباسی پور اظهار داشت: بر اساس آمارهای موجود، در حال حاضر ۲۹۶ واحد در حوزه صنایع تبدیلی و غذایی موفق به اخذ پروانه بهره برداری با ظرفیت اسمی تولید بالغ بر ۸۸۰ هزار تن و اشتغال ۶۷۸۸ نفر شده است.
وی با بیان اینکه استان بوشهر ظرفیت بالایی در حوزه ی صنایع تبدیلی دارد افزود: این مدیریت با صدور ۱۳ فقره پروانه بهره برداری جدید با سرمایه بیش از ۲۰۰۰ میلیارد ریال، گامهای موثری در توسعه صنایع تبدیلی استان برداشت.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی ادامه داد: در حال حاضر ۱۱۳ واحد بسته بندی و فرآوری خرما در استان با ظرفیت تولید بالغ بر ۱۴۳هزار تن وجود دارد که قابلیت جذب سالانه بیش از ۱۶۷هزار تن ماده خام دارند.
عباسی پور تصریح کرد: ۱۴۸ واحد سردخانه در استان وجود دارد که امکان ذخیره و نگهداری بالغ بر ۱۳۸هزار تن محصولاتی نظیر خرما، آبزیان و دام و طیور را داشته که وجود این واحدها نقش به سزایی در تکمیل زنجیره ارزش، حفظ کیفیت محصول، حفظ تناسب عرضه و تقاضا بویژه در زمانهای اوج تولید محصولاتی نظیر خرما و آبزیان دارند.
وی با اشاره به اینکه ۴واحد به بسته بندی، فرآوری و نگهداری خرما با ظرفیت ۶هزار تن اختصاص یافته است ادامه داد: یک واحد عمل آوری و فرآوری استان بالغ بر ۱۰۸ هزار تن و ۱۲واحد صنایع تبدیلی با ظرفیت ۲۳هزار تن افزایش ظرفیت داشته است.
مدیر صنایع تبدیلی بوشهر خاطرنشان کرد: صنایع تبدیلی می توانند با توسعه فناوری های نوین فرآوری، افزایش کیفیت بسته بندی و ایجاد زنجیره های تامین کارآمد، سهم بیشتری از بازارهای داخلی و بین المللی را به خود اختصاص دهند.
عباسی پور با بیان اینکه توسعه این صنایع نه تنها می تواند ارزش افزوده بیشتری برای محصولات خام ایجاد کند، بلکه با ایجاد اشتغال پایدار، به ویژه در مناطق روستایی، می تواند از مهاجرت بی رویه به شهرها جلوگیری کند گفت: برای تحقق این اهداف، نیاز به برنامه ریزی دقیق تر، جذب سرمایه گذاری بیشتر و استفاده از فناوریهای نوین در فرآوری محصولات احساس می شود.
نظرات
0