به گزارش دریا کنار از شهرستان گناوه، هادی خالقی مقدم در جلسه شورای شهر گناوه اظهار داشت: مردم شهر گناوه با روی کارآمدن شورای جدید انتظاراتی به حق و بیشتری از ما دارند و باید این توقع که شور و گذر از روزمرگیهای گذشته است، در این مسیر ترمیم زخم های کهنه شهر ماموریت بزرگی است که بر دوش ما گذاشته شده و برای برون رفت از چالش ها قرار گرفتن در مسیر توسعه مهمترین اصل است که باید مورد توجه اعضای شورای شهر و شهردار باشد.
رئیس شورای شهر گناوه افزود: شورای شهر با توجه به اینکه نمایندگان تمام اقشار جامعه هستند باید از حالت روزمرگی خارج شود و سعی در بیان و بررسی طرحهای جدید و نو جهت گسترش و توسعه شهر گناوه داشته باشد و از تمام دوستان و اعضای محترم شورا میخواهم تا با بررسی و کمک گرفتن از صاحبنظران و نخبگان گناوه جهت این موضوع گام بردارند.
وی در رابطه با نامگذاری روزی بعنوان روز گناوه بیان داشت: سه روز بعنوان روز گناوه پیشنهاد شده، اول روز ۲۰ آبان که مصادف با روزی است که گناوه به شهر تبدیل و تاسیس شهرداری است، روز دوم ۱۷ اسفند تاریخ نامه اهالی گناوه به وزارت کشور برای تاسیس شهرداری و تاریخ سوم یکم اسفندماه با توجه به اینکه فصل رویش گیاهان و بهار گناوه از اول اسفندماه شروع خواهد شد که از بین سه پیشنهاد از نظر بنده روزی که گناوه یه شهر تبدیل شده بهترین روز از سه روز است و دیگر دوستان نیز میتوانند نظر خود را بیان کنند.
رئیس شورای شهر گناوه افزود: شهرداری هر سال به مناسبت روز گناوه بعد از گذشت ۶۰ سال که از شهر شدن آن می گذرد، اقدام به برگزاری مراسم های متنوع و درخور کند.
وی در رابطه با ایرادات در کارهای عمرانی شهرداری گفت: برخی کوچه های شهر را شهرداری بعد از حفاری برای مدت طولانی رها می کند و کار آسفالت، کانیو و... به کندی پیش می رود، این مسئله را خواهشمندم کمیسیون عمران هرچه سریعتر پیگیری کند چرا که با ادامه این روند نارضایتی شهروندان را به دنبال خواهد داشت.
حجت السلام محراب خادمی پور دیگر عضو شورا و مسؤول کمیسیون خدمات شهری نیز در این جلسه بیان داشت: چند سالی است که بازارچه ترهبار در بازار گناوه ساخته شده اما وضعیت کنونی آن در خورشان مردم گناوه نیست. به جهت ساماندهی این افراد در بازارچه باید سیستم خنک کنندگی مرکزی، نگهبان، ایجاد سرویس بهداشتی و کد دار کردن غرفهها در دستور کار شهرداری قرار گیرد.
علیرضا بهزادی در ادامه جلسه بیان داشت: با گسترش شهر و ساختمان سازیهای چند طبقه متاسفانه امکانات سیستم آتشنشانی ما متناسب با نیازها رشد نکرده است و ممکن است در آینده حوادث ناگوار و جبران ناپذیری را بوجود آورد.
مسؤول کمیسیون عمران و حمل و نقل شهری افزود: باید هرچه سریعتر با نامه نگاری با سازمان همیاریها و همچنین شهرداری گناوه از آنها بخواهیم آتشنشانی گناوه را مجهز به خودرو آتشنشانی نردباندار کنند تا جلوی حوادث آینده را بگیریم و این موضوع با قید فوریت لازم است.
وی گفت: موضوع سرویسهای مدارس با توجه به شروع سال تحصیلی بعد از دوسال کرونا امسال در دستور کار شورای آموزش و پرورش، شورای ترافیک و شورای شهر قرار گرفته و با توجه به تورم موجود، فشار اقتصادی برخانواده و راننده سرویس مدارس، با بررسیهای صورت گرفته و همچنین مقایسه با شهر بوشهر و وضعیت شهرگناوه نظریه کارشناسی ۴۵۰ هزار تومان بعنوان نرخ پیشنهادی مطرح است که در صورت تصویب باید شورای ترافیک براین نرخ نظارت داشته باشد تا خانوادههای کم درآمد از این موضوع دچار مشکل نشوند.
ساناز مرادی نیز در این رابطه گفت: بنظر بنده باید شهرداری علاوه بر فعالیت سرویس مدارس، ناوگان عمومی خود را نیز تقویت کند و به جهت راهاندازی ناوگان اتوبوس شهری، اتوبوسهای شهرداری از خیابان حرم تا حرم و همچنین جاده برازجان در دو نوبت صبح و ظهر به خدمت دهی بپردازند تا اقشار کم درآمد نیز به مشکل برنخورند و ازین طریق نیز حمل و نقل عمومی در گناوه گسترش یابد.
به گزارش دریاکنار، سرویس مدارس با نرخ ۴۵۰هزار و ساماندهی غرفههای بازارچه ترهبار و تعیین روز ۲۰ آبان ماه با ۶ رای به تصویب رسید.
انتهای پیام/
نظرات
0