به گزارش نشریه دریاکنار و نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر، ضرغام محمدی در نشست با رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران شهرستان گناوه ، با تقدیر از نقش مهم مهارت آموزی در ایجاد اشتغال و محرومیت زدایی، توسعه و ترویج بیشتر آموزش های مهارتی در مناطق محروم این منطقه را خواستار شد.
وی با تاکید بر اینکه آموزش و مهارت آموزی باید به سمت استانداردسازی هدایت شود به گونه ای که خروجی آن منتج به ایجاد شغل گردد، اظهار داشت: همه دستگاه ها موظف هستند رسالت خود را در زمینه مهارت آموزی و ایجاد شغل و بستر لازم برای رشد جوانان و جلوگیری از مهاجرت افراد به شهرهای بزرگ به نحو شایسته به انجام برسانند
محمدی تصریح کرد: بخشداران حلقه ارتباطی بین فنی و حرفه ای و روستاییان هستند و آموزش های فنی و حرفه ای یک حق برای روستاییان است و بخشداران به عنوان نماینده آنها باید به دنبال احقاق آن باشند.
بخشدار ریگ مهارت را راه بیدلیل توسعه دانست و گفت: یکی از مهمترین عناصر اشتغالزایی، مهارت است و فني و حرفهاي بهترين بستر براي مهارتآموزي است که بر این اساس به آموزش فنی و حرفهای توجه ویژه ای در بخش ریگ خواهد شد.
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران گناوه نیز گفت: ایجاد فرصتهای آموزشی برابر و افزایش دسترسی به آموزشهای مهارتی برای تمام جامعه هدف، اولویت این مرکز است.
حمیده سراجی با بیان اینکه آموزشهای فنی و حرفهای بستری مناسب برای تحقق افزایش بهره وری در تولید و ارزش افزوده در این بخش است، اظهار کرد: هر چه نیروی انسانی با تکیه بر آموزشها از توانایی و کارآمدی بهتری برخوردار باشد، می تواند در حوزه خود بستر این امر را هموار کند.
وی با بیان اینکه آموزش های فنی و حرفه ای و مهارتی فرصتی برای اشتغال بوده لذا متقاضیان بازار کار می توانند با پشت سر گذراندن این دوره ها برای خود ایجاد اشتغال کنند،افزود: برای تحقق این مهم و بسترسازی بیشتر آموزشها برای موفقیت بیشتر مهمترین رویکرد فعالیتهای آموزش مهارتی در شهرستان گناوه جهش مهارت و کیفیسازی آموزشها است.
سراجی مهارت را پايه گذار توسعه روستايي دانست و اضافه کرد: تعامل فني و حرفه اي و بخشداري ها زمينه رونق و جهش توليد را در بخش روستايي محيا خواهد کرد.
نظرات
0