.jpg)
به گزارش دریاکنارشهردار شیراز گفت: در ۲ سال گذشته با مطالعات ارتباط ریلی، اتصال خط یک به چهار مترو آغاز شده و عملیات عمرانی آن در حال اجراست.
سؤال: شیراز این قابلیت را دارد که بعنوان سومین حرم اهل بیت (ع) شناخته میشود و همه ساله گردشگران و مراجعه کنندگان زیادی به شیراز حضور پیدا میکنند. بخش زیادی از این عزیزان برای حرم و بارگاه شاهچراغ تشریف میآورند و زیارت میکنند. چه خدماتی را در این حوزه برای زائران این حرم ملکوتی و ملک پاسبان در نظر گرفتهاید؟
اسدی شهردار فارس: شهر شیراز بعنوان شهر تاریخی و فرهنگی و یک شهر کهن و همچنین شهر مذهبی که نامگذاری شهر شیراز بعنوان شیراز سومین حرم اهل بیت (ع)، حدوداً ۱۶ سال است که با سفر رهبر معظم انقلاب نامگذاری شد و در این مدت به نظر من اتفاقهای خوبی افتاد.
سند توسعه سومین حرم، در همین دورانی که ما هستیم، در شورای ششم اسلامی شهر شیراز و شهرداری، تولیت و نماینده محترم ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز، رونمایی شد. شیراز بعنوان شهر توریستی، گردشگری و مخصوصاً توریسم مذهبی، شاهد ورود میلیونی زائرانی هستیم که در طول سال به شهر شیراز سفر میکنند و به حرم مطهر حضرت احمد ابن موسی (ع) مراجعه و زیارت میکنند. ما هم در کنار تولیت حرم مطهر هستیم، به نوعی خدمت رسان به زائران. وظایف شهرداری درخصوص حرم شاید خیلی به صورت مستقیم نباشد، ولی وظایف شهرداری شیراز نسبت به حرم مطهر، یکی از وظایفی که در دستور کار است و مستمراً اجرا میشود، موضوع ارتباط و موضوع راه دسترسی به حرم است که ما در کنار حرم مطهر، پایانه اتوبوسرانی را داریم و از جاهای مختلف شهر به وسیله اتوبوس مردم به سمت حرم میآیند، زائران و مسافران به سمت حرم مطهر میآیند. خدا را شکر در همین یکی دو سال گذشته مطالعات ارتباط ریلی هم شد، به نوعی که از جلوی حرم مطهر شاهچراغ (ع) خط مترو را عبور میدهیم، اتصال خط یک به چهار مترو است که این کار شروع شده، پیمانکار برگزیده شده و عملیات عمرانی شروع شده و میتواند حرم را که به نظر میرسد یک مقداری در بن بست قرار گرفته، راههای دسترسی آن را تسهیل کند. علاوه بر این در کنار حرم کارهای دیگری را هم در خدمت شان هستیم، بالاخره تعامل خیلی خوبی بین تولیت حرم مطهر شاهچراغ (ع) شورای اسلامی و شهرداری و سایر ادارهها وجود دارد که شهر شیراز بعنوان شهری که واقعاً جذابیتهای خاص خودش را دارد و به نظر من میرسد که بودن حرم مطهر میتواند بر آن جذابیتها بیفزاید و ما در خدمت حرم و تولیت و همه زائران هستیم.
سؤال: یکی از خدماتی که نیاز پیرامون اطراف حرم است، هم ایجاد پارکینگها و هم ساماندهی زیباسازی فضای پیرامونی حرم است. برای این موضوع چه اقدامهایی انجام دادهاید و چه برنامههایی در دستور کار دارید؟
اسدی: در کنار حرم مطهر، شهرداری پارکینگهای قابل توجهی در سالهای گذشته ساخته و امروز در دستور کار مدیریت شهری ۳ هزار و ۵۰۰ واحد پارکینگ شروع شده که هزار و ۷۵۰ واحد از این ۳ هزار و ۵۰۰ واحد پارکینگ مختص دسترسی به حرم مطهر است. خلاصه هر جایی که امکان ساخت پارکینگ باشد، انجام میدهیم. پارکینگها طبقاتی هستند و در اطراف حرم هم حتی در مجاورت و چسبیده به حرم، زمینی را با مساحت قابل توجه که کاربری آن هم پارکینگ بود را در اختیار حرم قرار دادیم تا بشود پارکینگهای بیشتری ساخته شود.
سؤال: تولیت حرم قرار است این پارکینگها را بسازد؟
اسدی: یک بخش کوچکی را تولیت حرم و بخش چند هزار تایی را ما کار میکنیم، یک بخش کوچک تری را خود حرم قرار شده که انجام دهد که مجوز و زمین را ما میدهیم و آنها عملیات ساخت را انجام میدهند.
سوال: اگر نکتهای در پایان با آقایان مانده که در سوالات بنده نبود اشاره بفرمایید؟
اسدی: در این تقریباً ۲ تا ۳ سال در امر سرمایهگذاری و جذب بخش خصوصی هم توفیقات خیلی خوبی را داشتیم به جز بودجه و جداگانه از بودجه توانستیم در این دو سه سال ۳۵ هزار میلیارد تومان قرارداد سرمایهگذاری مبادله و منعقد کنیم و امروز میتوانم به شما و به همه بینندگان بگویم که هم در بودجه متمم ۱۴۰۳ و هم در بودجه پیشنهادی ۱۴۰۴ یک ردیف را درج و پیش بینی کردیم و پیشنهاد دادیم به شورا مبنی بر اینکه بین ۴ تا ۶ همت از بودجه امسال و سال آینده یعنی ۱۰ همت از بودجه ما درآمدی شد که حاصل از قراردادهای سرمایهگذاری و قرارداد با بخش خصوصی شد.
از همکاری شما ممنونم
نظرات
0