ماریا خویشدوست در گفتوگو با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دشتستان افزود: از ابتدای ماه مبارک رمضان تاکنون، بیش از ۵۵ بازدید از کارگاههای قنادی و شیرینی فروشیهای سطح شهر برازجان و همچنین مراکز تهیه زولبیا و بامیه باهدف بررسی وضعیت بهداشتی محل کسب، بهداشت فردی و بهداشت تجهیزات توسط بازرسین بهداشت محیط انجامگرفته است.
خویشدوست تصریح کرد: بازرسین بهداشت محیط باهدف جلوگیری از بروز مسمومیتهای ناشی از آب و مواد غذایی و در راستای حفظ و ارتقای سلامت روزهداران وضعیت مراکز تهیه، تولید، توزیع و عرضه مواد غذایی حساس بهویژه قنادیها، کبابیها، مراکز طبخ حلیم و آش، غذاهای سنتی، رستورانها و فست فودها را مورد بررسی و نظارت قرار میدهند.
وی همچنین بیان کرد: از ابتدای ماه مبارک رمضان تا نیمه آن، بیش از ۲۵ بازدید از آشی و حلیمپزیهای تحت پوشش شهرستان گرفته است
ماریا خویشدوست خاطرنشان کرد: در همین راستا بیش از ۱۲ اخطاریه بهداشتی جهت این صنوف صادر و یک کارگاه شیرینیپزی نیز با دستور قضایی مهروموم شده است.
خویشدوست اظهار کرد: با توجه به اهمیت رعایت قوانین بهداشتی در مساجد، بهویژه در شبهای ماه مبارک رمضان، تشدید نظارتها بر مساجد در دستور کار قرارگرفته و ۲۸ بازرس بهداشت محیط در قالب اکیپهای دونفره، بیش از ۸۵ بازرسی از مساجد فعال در شبهای ماه مبارک انجام دادهاند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان خاطرنشان کرد: در پیگیری شکایات مردمی اعلام شده در سامانه ۱۹۰، در خصوص تهیه و توزیع زولبیا و بامیه در منزل شخصی، با هماهنگی قضایی انجام شده، بازرسان به منزل مذکور ورود کردند و برخورد قانونی طبق دستور مقام قضایی انجام گرفت.
خویشدوست اضافه کرد: شهروندان در صورت مواجهه با مشکلات بهداشتی با شماره ۱۹۰ تماس گرفته و اطلاع دهند تا توسط کارشناسان بهداشت محیط در اسرع وقت مورد رسیدگی قرار گیرد.
نظرات
0