به گزارش نشریه دریاکنار و نقل از روابط عمومي اداره كل آموزش فني و حرفه اي استان بوشهر، عبدالمجيد دراهكي در جلسه هيات نظارت آموزش فني و حرفه اي استان بوشهر ، با بيان اينكه آموزشهای فنی و حرفه ای در حوزه های خدمات، صنعت، فرهنگ و هنر و کشاورزی توسط بخش دولتی و خصوصی به علاقمندان حوزه مهارت، ارائه می شود،اظهار داشت: در بخش دولتي آموزش فني و حرفه اي با توجه به شرايط كرونايي استان 12 هزار و 847 نفر با شركت در هزارو 215 دوره آموزشي مهارتي هاي فني و حرفه اي را در 438 حرفه فرا گرفته اند.
وي آموزشگاه های فنی و حرفه ای آزاد را پیشگامان توسعه آموزش های مهارتی در راستای تربیت نیروی انسانی خواند و افزود: در سال جاري و با توجه به تعطيلي هاي مكرر بخش خصوصي به خاطر شرايط كرونا 6 هزار و 496 نفر در اين بخش از آموزش های مهارتی فنی و حرفهای بهرهمند شدهاند.
دراهكي با اشاره به اينكه خدمات خدمات آموزشی در پادگان ها، کارگاههای ثابت شهری و سیّار، زندان، صنایع، عشایر، آسیب دیدگان اجتماعی، کارگاههای مهارت آموزی در محیط کار واقعی، ضمن کار و مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی ارائه می شود،اضافه كرد: تربیت نیروی انسانی ماهرومتخصص مطابق بانیاز بازارکار باهدف اشتغال جوانان جویای کاروکاهش نرخ بیکاری ازبرنامه آموزش مهارتی است.
مدير كل آموزش فني و حرفه اي بوشهر با اشاره به اینکه یکی از علل بیکاری جوانان جویای کار، فقدان مهارت است اظهار کرد: این اداره کل با همكاري بخش خصوصي آموزش فني و حرفه اي آمادگي اجرای آموزش مهارتی منجر به اشتغال مطابق با نیاز بازار کار منطقه را دارد.
دراهكي ظرفيت هاي استان بوشهر در حوزه اشتغال را بسيار بالا دانست و افزود: امید جوانان جویای کار فاقد مهارت به آموزش مهارتی فنی وحرفه ای است و بايد با برنامه ریزی از هدر رفت این سرمایه عظیم انسانی جلوگیری کرد.
وي با تاكيد بر اينكه آموزشهای مهارتی و فنی و حرفهای شاه کلید ایجاد اشتغال پایدار است و شرط لازم برای تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص مستلزم ارائه آموزشهای مهارتی است،تصريح كرد: در سند چشم انداز 1404 به توانایی در تولید علم و فناوری و سهم برتر منابع انسانی در تولید ملی اشاره شده است و برای دستیابی به این مهم باید به آموزشهای مهارتی و فنی و حرفهای بیش از پیش از سوي مسئولان توجه شود
نظرات
0