گلچینی از فرهیختگان عرصه اطلاع رسانی بوده که در توسعه آگاهی عمومی ایفای نقش می نمایند
اخبار فوری
آخرین اخبار
۱۳ هزار و ۸۸۰ قطعه طیور بومی شهرستان بوشهر علیه نیوکاسل واکسینه شدند
طرح واکسیناسیون طیور بومی روستایی شهرستان بوشهر با استفاده از واکسن نیوکاسل مقاوم به حرارت با واکسیناسیون ۱۳ هزار و ۸۸۰ قطعه طیور در ۱۰ واحد اپیدمیولوژیک و با استقبال مناسب روستاییان به پایان رسید.

سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان بوشهر روز یکشنبه با اعلام این خبر اظهار کرد: این طرح با هدف پیشگیری از بیماری نیوکاسل، افزایش سطح ایمنی طیور بومی و حمایت از تولید و معیشت روستاییان اجرا شد.

دکتر امین کریمی افزود: در جریان اجرای این طرح، ۱۳ هزار و ۸۸۰ قطعه طیور بومی در ۱۰ واحد اپیدمیولوژیک تحت پوشش واکسیناسیون قرار گرفتند و همکاری و استقبال مطلوب روستاییان از اجرای برنامه، نقش مهمی در تحقق اهداف طرح داشت.

وی با اشاره به اهمیت بیماری نیوکاسل در جمعیت طیور بیان کرد: نیوکاسل از بیماری‌های ویروسی و واگیردار مهم پرندگان است که می‌تواند با ایجاد علائم تنفسی، گوارشی و عصبی، موجب تلفات و خسارات اقتصادی قابل توجه در واحدهای پرورش طیور شود.

سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان بوشهر ادامه داد: واکسیناسیون یکی از مهم‌ترین اقدامات پیشگیرانه برای کنترل این بیماری است و در کنار آن، رعایت اصول بهداشتی، جلوگیری از تماس طیور بومی با پرندگان بیمار و گزارش موارد مشکوک به دامپزشکی، نقش مؤثری در کاهش خطر انتشار بیماری دارد.

کریمی گفت: استفاده از واکسن نیوکاسل مقاوم به حرارت در این طرح، با توجه به شرایط اقلیمی منطقه، امکان اجرای مناسب برنامه واکسیناسیون طیور بومی در مناطق روستایی را فراهم کرد.

وی با اشاره به نتایج اجرای طرح افزود: افزایش پوشش واکسیناسیون طیور بومی، ارتقای سطح ایمنی جمعیت طیور هدف و افزایش آگاهی روستاییان نسبت به اهمیت پیشگیری از بیماری‌های واگیر طیور، از مهم‌ترین دستاوردهای اجرای این برنامه در شهرستان بوشهر بوده است.

سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان بوشهر از همکاری روستاییان و عوامل اجرایی طرح قدردانی کرد و گفت: استمرار برنامه‌های پیشگیرانه و مشارکت بهره‌برداران، نقش مهمی در حفظ سلامت طیور و کاهش خسارات ناشی از بیماری‌های واگیر دارد.

 
شناسه خبر : 28352
تاریخ : 1405/6/29 10:49:38
لینک خبر :  https://daryaaknar.ir/sl/dB6z7c
نویسنده خبر :
X

🔶 محبوبه سلطانی نژاد 

🔹 خبرنگار #نشریه_دریاکنار

برچسب ها #دامپزشکی #واکسیناسیون #طیور بومی #واکسینه

نظرات

0
دیدگاه های ارسال شده توسط شما پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهند شد. پیام هایی که غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشند منتشر نخواهد شد.