بنا به اطلاعات اکتسابی دکتر مدرسی از بدو ورود به دانشگاه خلیج فارس، انتصابات و اقداماتی را در دستور کار قرار داد که شائبه سیاسی بودن آنها به وضوح قابل مشاهده بود. این موضوع، نارضایتی گستردهای را در میان اساتید، دانشجویان و کارکنان این دانشگاه به وجود آورد.
فضای دانشگاه که زمانی مملو از بحثهای علمی و آزاداندیشی بود، به فضایی آلوده به تنگنظری و حذف منتقدان تبدیل شده است. اساتید منتقد با برخوردهای غیرمنطقی مواجه شده و در ادامه فعالیت در دانشگاه خلل وارد می گردد.
دانشجویان نیز از این فضا در امان نبوده و به دلیل فعالیتهای سیاسی و یا بیان نظرات مغایر با دیدگاههای حاکم بر دانشگاه، مورد بی مهری قرار گرفتهاند.
این اقدامات ناگوار، لطمهای جبرانناپذیر به اعتبار و جایگاه دانشگاه خلیج فارس در سطح ملی و بینالمللی وارد کرده است. اساتید و دانشجویان برجسته، به دلیل جو حاکم گوشه نشین شدهاند و این دانشگاه از سرمایههای علمی و انسانی خود کمال استفاده را نمی برد.
دانشگاه خلیج فارس که زمانی نمادی از امید و پیشرفت بود، به تاریکی تسویه حسابهای سیاسی فرو رفته است.
امیدواریم روزی شاهد بازگشت این دانشگاه به دوران طلایی خود و احیای جایگاه رفیع آن در عرصه علم و دانش باشیم. روزی که دانشگاه خلیج فارس بار دیگر به مأمن تفکر، عقلانیت و توسعه تبدیل شود و در پرتو علم و دانش، به تربیت نسلهای فرهیخته و متعهد به میهن بپردازد.
نظرات
0