طرح راهداری محوری باهدف هم افزایی و بهرهوری بیشتر از نیروهای راهداری با استفاده از نیروها و لجستیک موجود با اولویت بندی محورهای پرتردد و شریانی در سطح ۴۵۰ کیلومتر محورهای پرتردد و شریانی واقع در کریدور شمال به جنوب استان بوشهر انجام شد.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان بوشهر روزیکشنبه در نشست با خبرنگاران گفت: راهداری بیش از ۴ هزار و ۳۰۰ کیلومتر راه در استان بوشهر نگهداری میکند.
سیدحمیدرضا علم با اشاره به اینکه برای نگهداری راههای استان اعتبارات ملی و استانی خوبی تخصیص داده شده، افزود: بیش از ۲۴۰ میلیارد تومان اعتبارات استانی و ملیِ طرحهای راهداری است که هرچند نیاز استان بیش از این است، اما با این میزان هم میتوان کارهای خوبی را در بخش راهداری انجام داد.
او با اشاره به اینکه اگر طرحهای جادهای به انجام برسد امنیت جادهای استان نیز بیشتر میشود، اضافه کرد: بهزودی و برای اولین بار روش نوین روکش آسفالت بهنام «اسلاریسیل» در جادههای اصلی، فرعی، روستایی و چهارخطهها استان انجام خواهد شد که قرارداد آن بسته شده و بهمحض تأمین قیر این روش اجرایی میشود.
علم با اشاره به اینکه راهداری استان دارای ۲۴۵ خودروی سنگین، نیمهسنگین و سبک است، درباره آمادگی راهداری برای فصل زمستان گفت: ۹۰ درصد این خودروها برای عملیات راهداری زمستانه آماده شدهاند و برای پیشگیری از راهبندانِ از ریزش کوه، سیل و حوادث در مناطق حادثهخیز مستقر میشوند.
مدیرکل حمل و نقل و راهداری استان بوشهر گفت: در زمان حاضر تنها راه روستایی ریز - سرچشمه در این استان فاقد آسفالت است که با توجه به پیشرفت خوب آن بزودی جشن آسفالت همه راههای روستایی، روستاهای بالای ۵۰ خانوار استان برگزار میشود.
وی بیان کرد: برای اجرای این پروژه راه روستایی ۲۱ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.
مدیرکل حمل و نقل و راهداری استان بوشهر یادآور شد: افزون بر این استان بوشهر در آسفالت راههای روستایی روستاهای بالای ۲۰ خانوار نیز پیشرفت خوبی داشته و اکنون تنها ۱۰ روستا باقی مانده که تلاش میشود هرچه زودتر اجرایی شود.
وی یادآور شد: استان بوشهر ۲هزار و ۲۴۶ کیلومتر راه روستایی دارد که از این میزان ۹۹ درصد آسفالت است.
بوشهرما: طرح راهداری محوری باهدف هم افزایی و بهرهوری بیشتر از نیروهای راهداری با استفاده از نیروها و لجستیک موجود با اولویت بندی محورهای پرتردد و شریانی در سطح ۴۵۰ کیلومتر محورهای پرتردد و شریانی واقع در کریدور شمال به جنوب استان بوشهر انجام شد.
وی بیانکرد: طرح راهداری محوری در چهار فاز جداگانه با مشارکت ۳۰۰ نفر نیرو و ۲۵۰ دستگاه ماشین آلات راهداری در شهرستانهای ۱۰ گانه استان اجرا شد.
علم اضافه کرد: در این طرح لکه گیری، درزگیری، حذف چاله و خرابی آسفالت، پاکسازی شانه و حاشیه راه، تسطیح حریم و اصلاح شیب شیروانی راهها، تکمیل واحیای خط کشیها با اولویت خطوط میانی، اصلاح، تعمیر و رنگ آمیزی پایه تابلوها، شست و شو و رنگ آمیزی ابنیه فنی، تعمیر و اصلاح سیستم روشنایی نقطهای و طولی تونلها انجام شده است.
مدیرکل حمل و نقل و راهداری استان بوشهر گفت: در هشت ماه امسال ۹۰ هزار تن کالای اساسی و نهاده دامی از بندر امام خمینی (ره) با سه هزار و ۸۰۰ دستگاه کامیون این استان جابه جا و در محل های مورد نظر تخلیه و نگهداری شده است.
وی ادامه داد: افزون براین در نیمه نخست سال جاری ۲ فروند کشتی حامل کالاهای اساسی با ظرفیت ۶۰ هزار تن به بندر بوشهر وارد و از سوی ناوگان حمل و نقل عمومی به مقاصد درون و برون استانی جابه جا شد.
علم اضافه کرد: سالانه هفت میلیون و ۵۰۰ هزار تن کالا با ۴۸۰ هزار سفر از استان بوشهر به سایر نقاط کشور جابه جا میشود.
وی یادآور شد: همچنین تاکنون ۲۳هزار و ۸۸۱ حلقه لاستیک بین رانندگان استان بوشهر توزیع شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان بوشهر گفت: با نصب ۱۱ سامانه هوشمند تصویری در محورهای ارتباطی استان بوشهر در یکسال اخیر، امروز ۹۵ درصد محورهای ارتباطی این استان به این سامانهها مجهز هستند.
علم اظهار کرد: براین اساس ۱۵۳ دستگاه انواع سامانههای تردد شمار آنلاین، نظارت تصویری، توزین در حال حرکت و نمایشگر هوشمند جاده ای در محورهای ارتباطی استان نصب هستند.
وی گفت: مرکز مدیریت راههای بوشهر یکی از موفقترین مراکز کشور به شمار میرود که مجهز به ۱۹سامانه نظارت تصویری، ۵۸ سامانه تردد شمار، ۶۴ سامانه ثبت تخلف و هشت تابلو پیام متغیر (VMS ) چهارسامانه توزین در حال حرکت مجهز و کارشناسان این مرکز به صورت شبانه روزی با سامانه ۱۴۱ در حال پاسخگویی به کاربران جادهای هستند.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان بوشهر با اشاره به نقش موثر سامانههای هوشمند درکاهش حوادث جاده ای گفت: پس از نصب سامانههای هوشمند و کنترل سرعت در محورها شاهد کاهش ۴۰ درصدی میانگین سرعت و ۲۵ درصدی حوادث ترافیکی بوده ایم که نشان از اهمیت این سامانهها است.
وی اضافه کرد: با بهرهبرداری از ۲ واحد مجتمع خدمات بین راهی تعداد این مجتمعها در استان بوشهر به ۲۲ مجتمع میرسد.
علم افزود: در راستای طرح راهداری زمستانی ۱۴ هزار و ۲۰۰ دهنه پل لایروبی و ۱۸ نقطه مستعد ریزش نیز در استان شناسایی که گروههای راهداری در این مناطق مستقر هستند.
وی هدف از اجرای طرح راهداری زمستانی را آماده سازی بستر رودخانهها و آبراهها در زمان بارندگی و سیلاب عنوان کرد.
علم یکی از وظایف اصلی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای را نگهداری از راهها عنوان کرد و گفت: امسال تاکنون ۵۲ کیلومتر عملیات روکش آسفالت، ۹۶هزار و ۵۰۰ مترمربع اجرای عملیات لکه گیری و ۵۵ کیلومتر درزگیر و قیر پلیمری در محورهای شریانی اجرایی شده است.
وی طول راههای استان بوشهر را چهار هزار و ۴۸۶ کیلومتر اعلام کرد و گفت: از این میزان ۶۷۱ کیلومتر بزرگراه، ۵۷۲ کیلومتر راه اصلی، ۸۴۵کیلومتر راه فرعی و ۲هزار و ۳۹۸ کیلومتر راه روستایی است.
علم افزود: سه هزار و ۵۱ کامیون ویک هزار دستگاه ناوگان مسافری متعلق به بخش خصوصی و هفت هزار راننده وظیفه جا به جایی و حمل و نقل مسافر و بار را برعهده دارند.
پایان پیام//
نظرات
0